- 74,009
- 39,310
- 113
Atm
Ortak mi
İnsan sevdiğine darılırmış diyebilir miyiz abi🙂Yazarım hatta bilakis senin için konu acarim
Görüşürüz abiBjknin maçı var ben kaçtım beyler sizlere bol sans
Deriz derizİnsan sevdiğine darılırmış diyebilir miyiz abi🙂
Mesajı mı aldım abi tekrar kalp bekliyorum ödemeden sonra hayırlı akşamlarİnsan sevdiğine darılırmış diyebilir miyiz abi🙂
Kötü niyetle söylemedim, hiç ummadığın yerde hiç ummayacak şekilde ayağına dolanır böyle şeyler, itibarın yok olur, bir daha kimse sana güvenmez, yolun uzun, bunlara dikkat et diye dedim. Yine de sen bilirsin. Rast gele.sende haklısın abi
haklısın abim.Kötü niyetle söylemedim, hiç ummadığın yerde hiç ummayacak şekilde ayağına dolanır böyle şeyler, itibarın yok olur, bir daha kimse sana güvenmez, yolun uzun, bunlara dikkat et diye dedim. Yine de sen bilirsin. Rast gele.
Saygılar kemal abi bas tacisinKötü niyetle söylemedim, hiç ummadığın yerde hiç ummayacak şekilde ayağına dolanır böyle şeyler, itibarın yok olur, bir daha kimse sana güvenmez, yolun uzun, bunlara dikkat et diye dedim. Yine de sen bilirsin. Rast gele.
Noldu dost halledemedin miBol şanslar dostlar şu vbet yüzünden keyfim nasıl kaçtı ya ,bir şey yapalım dedik sayelerinde elimize, yüzümüze bulaştırdik,bol şanslar sizlere 🙏
Paramiz olacakmış aksam muromAt artık
Ne demek dostum sen de öylesin, forumdaki nezih arkadaşlardansın, olayı görünce yorum yapmak istedim, eksik olma.Saygılar kemal abi bas tacisin