- 52,052
- 49,195
- 113
Öyle en azından bu adam dağıtıyoraslında çok üzücü birşey de
neyse...
Öyle en azından bu adam dağıtıyoraslında çok üzücü birşey de
neyse...
Kesene bereket2 kişi seçip geliyorum rool açtıralım onlara da
Yanlış yere yazmışımDost bitti
everyler leş atıyoKanka bu ay Her gün aldım kodları max 2.5k ödedi onun harici 100 u geçmiyor
Fero adamdırÖyle en azından bu adam dağıtıyorbize vermesende dostlar faydalanıyor 8 senedir forundayim ne insanlar gördük saatlerce bekletip kazanıp kendinize iyi bakın deyip gidenlerde oldu
![]()
antepli vardıÖyle en azından bu adam dağıtıyorbize vermesende dostlar faydalanıyor 8 senedir forundayim ne insanlar gördük saatlerce bekletip kazanıp kendinize iyi bakın deyip gidenlerde oldu
![]()
Hoşgeldin kralHoş bulduk eyvallah yeni kalktım direkt bu konuyu gördüm direk daldım🤣
Heya oda yalan olduantepli vardı![]()
A.s hoşgeldin dostS.a bolsanslar cümleden güzel pazarlar
A,s knkS.a bolsanslar cümleden güzel pazarlar
Eyvallah murom sende adamsınFero adamdır
Ama bir daha ki ay bi taktik deneyecem bakalım mat jojo koddan çıkanları oynamiyacam ay sonuna kadar hesapta tutacam ay başı yatirdigimiz 3 er k larin geri ödemesini yapacak mı bakalımeveryler leş atıyo
A. SS.a bolsanslar cümleden güzel pazarlar
AsS.a bolsanslar cümleden güzel pazarlar
Mantıklı cemalın maclarına basAma bir daha ki ay bi taktik deneyecem bakalım mat jojo koddan çıkanları oynamiyacam ay sonuna kadar hesapta tutacam ay başı yatirdigimiz 3 er k larin geri ödemesini yapacak mı bakalım
Çok zor imkansız hattaAma bir daha ki ay bi taktik deneyecem bakalım mat jojo koddan çıkanları oynamiyacam ay sonuna kadar hesapta tutacam ay başı yatirdigimiz 3 er k larin geri ödemesini yapacak mı bakalım
Helal olsun dost o kadar irade varsa sende kumardan zengin olursun biz sabırsızligimizdan kaybediyoruz cemalin taktığını deneAma bir daha ki ay bi taktik deneyecem bakalım mat jojo koddan çıkanları oynamiyacam ay sonuna kadar hesapta tutacam ay başı yatirdigimiz 3 er k larin geri ödemesini yapacak mı bakalım
Hoş bulduk FeroHoşgeldin kral