- 12,297
- 9,086
- 113
Bol şansgelirse 1veya 2 kişiye rool açması ıcın yardımcı olurum
Ekli dosyayı görüntüle 975020
herkese bol sanslar
Bol şansgelirse 1veya 2 kişiye rool açması ıcın yardımcı olurum
Ekli dosyayı görüntüle 975020
herkese bol sanslar
Şimdi dışarı çıkıyorum bir iki saate gelirim geldiğimde bir milyon yapmış olcanlı da çoğu maça maç 8 k bastırıyor futbola zaten
rool ıcın musaıtsen bıraz gonderıtyım de belki sende vurursun başkan @JackWilshere10 de mamalanır belki ahahaHahahahhaa
yattım kral malesefBol şans
Hacım düzenli olarak eline bu paralar geçmiyorsa, yani şu an şansın yaver gittiği için bu peri masalının içindeysen benden sana bir dost tavsiyesi sakın kibirlenme. Çünkü insanın sıfırlanması anlık oluyor. Burda ne 600 700 k para alanları gördük iki güne yine rol kovaladılar. O yüzden düzenli olarak bu gelirlerin sahibi değilsen çok beylik laflar edip böbürlenmeni istemem. Hayat bu tarz durumlarda anında ters kepçe getiriyor. Yine de takdir senin. Bol şans.gıt kumda oyna aslan hava da guzel
Ekli dosyayı görüntüle 975068
akşama sana atayım rool açarsın yazarım danaŞimdi dışarı çıkıyorum bir iki saate gelirim geldiğimde bir milyon yapmış ol
Biziiiide göööööööööörrool ıcın musaıtsen bıraz gonderıtyım de belki sende vurursun başkan @JackWilshere10 de mamalanır belki ahaha
Bol şansBol şans🍀
kardeş yenı başlamadık bu işe dağıttığım kısıleride tanımam 10 sene de geçse kımseye salça olmam dilenmemHacım düzenli olarak eline bu paralar geçmiyorsa, yani şu an şansın yaver gittiği için bu peri masalının içindeysen benden sana bir dost tavsiyesi sakın kibirlenme. Çünkü insanın sıfırlanması anlık oluyor. Burda ne 600 700 k para alanları gördük iki güne yine rol kovaladılar. O yüzden düzenli olarak bu gelirleri sahibi değilsen çok beylik laflar edip böbürlenmeni istemem. Hayat bu tarz durumlarda anında ters kepçe getiriyor. Yine de takdir senin. Bol şans.
bak işte üst perdeden konusuyor at yarrana bak hele türkçe kursuna git kazandıgın parayla aç köpekrool ıcın musaıtsen bıraz gonderıtyım de belki sende vurursun başkan @JackWilshere10 de mamalanır belki ahaha
hadi uza konudan aslan yatarsam da benı ılgılendırırbak işte üst perdeden konusuyor at yarrana bak hele türkçe kursuna git kazandıgın parayla aç köpek
İms yüklü girmedinyattım kral malesef
arka planda baskete yüklü gırmıstım buna 4333 bastırdı maçİms yüklü girmedin
Tunca sabah dan sor burda sayıyor @kalabak22 tuncayida gör puhahaBiziiiide göööööööööör
Dediğim iyice oturmadı sende. Mesele sürekli bu paraların adamı değilsen kibirlenip üstten yorumlar yaparsan ters kepçe gelmen yarım saatini almayabilir onu belirttim. Kendim için söylemiyorum bunu herhangi bir polemiğimiz yok genel konuştum. Haydi bol şans.kardeş yenı başlamadık bu işe dağıttığım kısıleride tanımam 10 sene de geçse kımseye salça olmam dilenmem
bu eşek sence bu güç zehirlenmesi ile 5 10k basacagını düşünüyor musun tecrübeli insanlarız kuponu at dedigin miktarsa eşeğim ben diyorum gidiyor tutturdugu bi kuponu atıyorİms yüklü girmedin
Dayı ben 2k Falan istemem 300 500 roll için makulTunca sabah dan sor burda sayıyor @kalabak22 tuncayida gör puhaha
Eyvallah Kral Düşünmen yeter sen kazan Yeter ki Ama dediğim gibi Bak 1 milyon yap geldiğimde 1 2 3 saate burada olurumakşama sana atayım rool açarsın yazarım dana