Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı kalabak22 / Getirelim

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.00

Mehmet9306

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,113
2,056
113
bızzat be secıyorum kral kufr edıceksen bana edebılırsın ıstesem yemın ederım 50 kısıyede gonderebılırım ama forum karışır o kadar ıhtıyacım kalmadı yanı 6 gün önce 2 k ıle nerelere kadar geldim bı bılsen. maksat yavaş yavaş herkese yardımcı olmak akşamki konuda almayanlara oncelık berıcem
Yok kral küfür edecek bir durum yok istediğine verebilirsin tabi para senin ama tüm rollerine katılıyorum ama adam 1 mesaj atıyor takip yok ona gidiyor ödül daha 1 kere almadım valla ödül. Neyse kral şansın daim olsun bol kazanclar

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,610
2,245
113
bızzat be secıyorum kral kufr edıceksen bana edebılırsın ıstesem yemın ederım 50 kısıyede gonderebılırım ama forum karışır o kadar ıhtıyacım kalmadı yanı 6 gün önce 2 k ıle nerelere kadar geldim bı bılsen. maksat yavaş yavaş herkese yardımcı olmak akşamki konuda almayanlara oncelık berıcem
Dost 1 saatimizi ayırıp dakika dakika takip ettik para senin istediğine atabilirsin tabi ama burda o parayı alabilmek için uğraşıyoruz hakkaniyetli olmanı öneriyorum kesene bereket tekrardan

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,777
7,420
113
hafiz senden ozel.bi Ricam olucak olurda kazanirsan vaceroma biraz harclik atarmisin onun ozel durumu var bende para yok olsa atacam