- 11,327
- 6,292
- 113
@kalabak22 dost konuyu açtirmişsin valla helal olsun son zamanda ambargo koydun rollere daim olsun
Etiket atar mısınteşekkür ederım desteklerınız ıcn akşama doğru kişi sayısı 10 dan fazla olucak sekılde etkınlık acıcam görüşmek üzere
aklımdasın kral sen not tutuyorum merak etmeBu sefer nasiplenemedikakşama da yeşilleyelim dost durumlar berbat
Yok kral küfür edecek bir durum yok istediğine verebilirsin tabi para senin ama tüm rollerine katılıyorum ama adam 1 mesaj atıyor takip yok ona gidiyor ödül daha 1 kere almadım valla ödül. Neyse kral şansın daim olsun bol kazanclarbızzat be secıyorum kral kufr edıceksen bana edebılırsın ıstesem yemın ederım 50 kısıyede gonderebılırım ama forum karışır o kadar ıhtıyacım kalmadı yanı 6 gün önce 2 k ıle nerelere kadar geldim bı bılsen. maksat yavaş yavaş herkese yardımcı olmak akşamki konuda almayanlara oncelık berıcem
Eyvallah dost saat söyle alarm kurarım 😀teşekkür ederım desteklerınız ıcn akşama doğru kişi sayısı 10 dan fazla olucak sekılde etkınlık acıcam görüşmek üzere
Yeter artık gına geldiEtiket atar mısın![]()
Dost 1 saatimizi ayırıp dakika dakika takip ettik para senin istediğine atabilirsin tabi ama burda o parayı alabilmek için uğraşıyoruz hakkaniyetli olmanı öneriyorum kesene bereket tekrardanbızzat be secıyorum kral kufr edıceksen bana edebılırsın ıstesem yemın ederım 50 kısıyede gonderebılırım ama forum karışır o kadar ıhtıyacım kalmadı yanı 6 gün önce 2 k ıle nerelere kadar geldim bı bılsen. maksat yavaş yavaş herkese yardımcı olmak akşamki konuda almayanlara oncelık berıcem
kazanıyorum dağıtıyorum kazanmayınca dağıtıyorum arka plandaki kuponlarda tutuyor darısı sızlerın başına@kalabak22 dost konuyu açtirmişsin valla helal olsun son zamanda ambargo koydun rollere daim olsun
hafiz senden ozel.bi Ricam olucak olurda kazanirsan vaceroma biraz harclik atarmisin onun ozel durumu var bende para yok olsa atacambızzat be secıyorum kral kufr edıceksen bana edebılırsın ıstesem yemın ederım 50 kısıyede gonderebılırım ama forum karışır o kadar ıhtıyacım kalmadı yanı 6 gün önce 2 k ıle nerelere kadar geldim bı bılsen. maksat yavaş yavaş herkese yardımcı olmak akşamki konuda almayanlara oncelık berıcem
Bir ucunda olurmuyuz bizde 🥲aklımdasın kral sen not tutuyorum merak etme
Aksam kacta geleck rol saat kuralım😉😊aklımdasın kral sen not tutuyorum merak etme
kral bu rool konusu degıl takıp edın de demedım sızeDost 1 saatimizi ayırıp dakika dakika takip ettik para senin istediğine atabilirsin tabi ama burda o parayı alabilmek için uğraşıyoruz hakkaniyetli olmanı öneriyorum kesene bereket tekrardan
Daim olsun dost son zamanlarda seninle mutlu oluyoruz bize gülmüyorkazanıyorum dağıtıyorum kazanmayınca dağıtıyorum arka plandaki kuponlarda tutuyor darısı sızlerın başına
Gayet makull,,,bu arkadaş heepp senin rollerde açık araa takipliyor,,aklımdasın kral sen not tutuyorum merak etme
allah buyukBu sefer nasiplenemedikakşama da yeşilleyelim dost durumlar berbat
yazdım amca bı oncekı alıntıdahafiz senden ozel.bi Ricam olucak olurda kazanirsan vaceroma biraz harclik atarmisin onun ozel durumu var bende para yok olsa atacam
Daimi olsun valla elinden geleni yapiyon nasiplenende kazansa keskekazanıyorum dağıtıyorum kazanmayınca dağıtıyorum arka plandaki kuponlarda tutuyor darısı sızlerın başına
Herkes sıkıntıda para konusunda yoksa öyle demek istemedi arkadaş tanıyorum o niyetle demiştir dostkral bu rool konusu degıl takıp edın de demedım sıze
cok sagol inan ozel durumu varyazdım amca bı oncekı alıntıda
Cansın dost canını sıkmış gibi olmayayım kusura bakma vallaaklımdasın kral sen not tutuyorum merak etme