Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı kalabak22 / Getirelim

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.00

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,641
53,399
113
Neyse sen de gecen alakasiz bi sekilde ismimi gecirmistin iadeyi ziyaret oldu dostum helal et hakkini
Doğru haklısın sende kusura bakma o gün için bundan sonra forumda daha sakin kalmak istiyorum daha yapıcı olmak istiyorum zaten hepimiz bir çukurun içindeyiz bide burda kalp kırmanin anlami yok hayırlı geceler

halil889*

Lütfen hoşt deme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,154
9,199
113
Doğru haklısın sende kusura bakma o gün için bundan sonra forumda daha sakin kalmak istiyorum daha yapıcı olmak istiyorum zaten hepimiz bir çukurun içindeyiz bide burda kalp kırmanin anlami yok hayırlı geceler
la daha dün para kazanan adamlar yıllardır burada dağıtım yapan adamlara dilenci muamelesi çekiyo pes valla hiç bisi dağıtmamak lazım yalakalar da para kimde onun pesinde gidiyo

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,641
53,399
113
la daha dün para kazanan adamlar yıllardır burada dağıtım yapan adamlara dilenci muamelesi çekiyo pes valla hiç bisi dağıtmamak lazım yalakalar da para kimde onun pesinde gidiyo
Valla bende ona şaşırdım dost dun 5 6 defa konuda belirttim durumumu normalde bu forumda çoğu etkinliği acan kişiler bizleriz yıllardır adam dan bir defa odul aldik durumumuzu arz ettik ona rağmen bugün laf yedik bundan sonra samimi olmadığım hic kimseden bir talebim olmucak asla