- 8,864
- 5,704
- 113
Bana cevap vercegine adama cevap verseydin yaYaw ne anlatıyorsun sen
Bana cevap vercegine adama cevap verseydin yaYaw ne anlatıyorsun sen
Kormusun sen verdik ya adama cevabini sana da verdik metin hıyarı da yazmis ta onu ciddiye almak bile hata olurdu neyseBana cevap vercegine adama cevap verseydin ya
Neyse sen de gecen alakasiz bi sekilde ismimi gecirmistin iadeyi ziyaret oldu dostum helal et hakkiniKormusun sen verdik ya adama cevabini sana da verdik metin hıyarı da yazmis ta onu ciddiye almak bile hata olurdu neyse
Doğru haklısın sende kusura bakma o gün için bundan sonra forumda daha sakin kalmak istiyorum daha yapıcı olmak istiyorum zaten hepimiz bir çukurun içindeyiz bide burda kalp kırmanin anlami yok hayırlı gecelerNeyse sen de gecen alakasiz bi sekilde ismimi gecirmistin iadeyi ziyaret oldu dostum helal et hakkini
la daha dün para kazanan adamlar yıllardır burada dağıtım yapan adamlara dilenci muamelesi çekiyo pes valla hiç bisi dağıtmamak lazım yalakalar da para kimde onun pesinde gidiyoDoğru haklısın sende kusura bakma o gün için bundan sonra forumda daha sakin kalmak istiyorum daha yapıcı olmak istiyorum zaten hepimiz bir çukurun içindeyiz bide burda kalp kırmanin anlami yok hayırlı geceler
Valla bende ona şaşırdım dost dun 5 6 defa konuda belirttim durumumu normalde bu forumda çoğu etkinliği acan kişiler bizleriz yıllardır adam dan bir defa odul aldik durumumuzu arz ettik ona rağmen bugün laf yedik bundan sonra samimi olmadığım hic kimseden bir talebim olmucak aslala daha dün para kazanan adamlar yıllardır burada dağıtım yapan adamlara dilenci muamelesi çekiyo pes valla hiç bisi dağıtmamak lazım yalakalar da para kimde onun pesinde gidiyo