Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti kalabak22 | Günaydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.00

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,866
6,456
113
Adam bu forumda yapılabilecek en büyük etkiligi yaptı sanırım... ! Forumda öyle zannediyorum ki adamdan para almayan kazancından pay alamayan üye kalmadı sadece kendi dağıttığı değil birde dağıttıklarınin dağıttıklarıni sayarsak Hayri sayılır bir katkı sağladı foruma buna rağmen de daha önce karşılaştığımız artist tiplerdende olmadı mümkün mertebe vermedikleri ne ulaşmaya çalıştı haliyle biri rol ccaam deyip telefon faturasını ödüyor biri rol acacam deyip kiramı ödedim gibi mazaretlerle rolde açmadı şimdi parasını alıp iki gün önce ağam paşam dediğiniz adama herkes kendi karakterince bir şeyler sallamış bukemediginiz bilegi opeceksiniz beyler takdir etmekte erdemliktir yinede forum adına ben gerçekten teşekkür edrim 9 yıllık forumda şahsen benim gördüğüm en büyük ikinci etkinlik siyahbeyaz106 rahmetli fatih dostun etkinliğinden sonra gelir yüreğine sağlık @kalabak22
Her bir cümlenin paragrafiin altına imzamı atıyorum.

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,870
23,621
113
Dolandırıcı ve sahtekarlar yağcılık ve yalakalık bildirisi yayınlamış. 🤣🤣🤣 @TestoHaylan06

kim namus ve ahlak bekçiliği yapıyorsa bilin ki en namussuz odur." Demiş nietzsche

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,546
21,114
113
Dolandırıcı ve sahtekarlar yağcılık ve yalakalık bildirisi yayınlamış. 🤣🤣🤣@testohaylan06

kim namus ve ahlak bekçiliği yapıyorsa bilin ki en namussuz odur." Demiş nietzsche
Dedikte ne oldu kötü yine biz olduk herkes güçten yana biz çizgimizi bozmayalım.
Adımız dolandırıcı sahtekara çıkmasında veya bunu ispat edebilecek birileri çıkmasında gerisi önemli değil 100 bin kişilik platformda herkesi memnun edemeyiz ama kimin ne olduğunu çok iyi biliriz deliller belgeler mevcut gerektiği zaman masaya koyarız.🍭🍭🍭🍭

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...