Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti kalabak22 | Günaydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.00

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,646
21,200
113
Benim gönderdiğim linke tıkladığına emin misin kral? Koskoca 5 kişi 200 olsun yazmış adamın rolüne girip
Şimdi gördüm dost jeton şimdi düştü zaman zaman kumar oynayan herkes para bulur zengin olur bunlar anlık şeylerdir geri zamanla kaybedip eski haline döner hepimiz aynıydik ama ben şahsım adına söylüyorum yazan herkese döndüm alıntı yapan herkese cevap verdim çünkü sonunun nereye gideceğini biliyordum ileride götü kalkmışti demesinler diye ne diyim herkesin kendi bileceği bir tavır

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,019
20,299
113
Şimdi gördüm dost jeton şimdi düştü zaman zaman kumar oynayan herkes para bulur zengin olur bunlar anlık şeylerdir geri zamanla kaybedip eski haline döner hepimiz aynıydik ama ben şahsım adına söylüyorum yazan herkese döndüm alıntı yapan herkese cevap verdim çünkü sonunun nereye gideceğini biliyordum ileride götü kalkmışti demesinler diye ne diyim herkesin kendi bileceği bir tavır
Geri dönüp dönmemesi değil kral. Dağıtım yapmasa da olur yapsa da olur farketmez kendi bileceği iş ama insanlara böyle tepeden konuşmaya çalışması hoş değil. Yahu forumda kaç etkinliğin vardi şu 2 güne kadar da bu forumda yıllarını vermiş adamlara sallıyorsun. Kastettiğim şey bu. Başka konularda abi çekiyormuş insanlara. Şimdi alayinizin damina çıkarım siz kimsiniz laaaaa modunda

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,019
20,299
113
Mesela zamanında sende kaldırdın büyük paralar. Düzgünce talep ettim yok olmaz kimseye göndermiyorum prensip dedin bana bende saygıyla karşıladım sustum. Kimseyi rencide edecek havalanacak bir şey yapmadın.

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,646
21,200
113
Geri dönüp dönmemesi değil kral. Dağıtım yapmasa da olur yapsa da olur farketmez kendi bileceği iş ama insanlara böyle tepeden konuşmaya çalışması hoş değil. Yahu forumda kaç etkinliğin vardi şu 2 güne kadar da bu forumda yıllarını vermiş adamlara sallıyorsun. Kastettiğim şey bu. Başka konularda abi çekiyormuş insanlara. Şimdi alayinizin damina çıkarım siz kimsiniz laaaaa modunda
Kanka şahsıma yapılmayan hiç birşey için kimsenin yanında durmayı tercih etmeme kararı aldım bunu bir kaç kez yaptım ve sonucunda başım ağrıdı aynı tavır kendime gösterildiği zaman aynı muameleyi göremedim, bu yüzden ikili diyaloglarda hiç kimsenin arasına girmem ucu bana dokunursada saygıyla karşılar giderim kimsede benim yanımda olmasın hiç problem değil.

deathdancex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,917
3,326
113
Kanka şahsıma yapılmayan hiç birşey için kimsenin yanında durmayı tercih etmeme kararı aldım bunu bir kaç kez yaptım ve sonucunda başım ağrıdı aynı tavır kendime gösterildiği zaman aynı muameleyi göremedim, bu yüzden ikili diyaloglarda hiç kimsenin arasına girmem ucu bana dokunursada saygıyla karşılar giderim kimsede benim yanımda olmasın hiç problem değil.
Haylan06 56879x bonanza aç bir konu şenlenelim özlendi

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,101
28,346
113
Nereden nereyeeeee. Para insanı ne kadar değiştiririn Canlı kanıtı
niye dert ediyon la bu arkadaşın notu verildi 2-3 kez rolle bizi dedik cevap vermemeyi tercih etti
parası bittiğinde de roll açtırdığı adamlardan para talep edecek ben unutuyorum bazen yazın böyle adamları kenara devamlı roll yapan adamız unutmayalım hatırlatırsınız

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,646
21,200
113
Mesela zamanında sende kaldırdın büyük paralar. Düzgünce talep ettim yok olmaz kimseye göndermiyorum prensip dedin bana bende saygıyla karşıladım sustum. Kimseyi rencide edecek havalanacak bir şey yapmadın.
Kanka ben bana gelen bütün dmlere iyi yada kötü döndüm ben kazanç sağlarken forumda kimseyi tanımıyordum aldigim paralar çok büyük paralarda değildi zaten ama yinede gönlümden geçtikçe veriyordum şimdiki gibi bağ kurduğum insanlar olsa seçici olarak elimden geleni yapardım ben kazanç yaptım gittim kodlar bölümünde kod aldım kod paylaştım neden diye sordular ben buraya aitim yarın tekrar burada olacam dedim Allah beni hiç bir zaman kibir sahibi birisi yapmasın nefret ederim

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,019
20,299
113
Ya ben buna da saygı duyarım. Sana taraf da tut demiyorum zaten şuan 😄 benim bu yazdıklarımı anlayacak durumda da değil bu arkadaş ama belki başkaları ders çıkarır diye yazıyorum.

kalabak22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,031
3,588
113
niye dert ediyon la bu arkadaşın notu verildi 2-3 kez rolle bizi dedik cevap vermemeyi tercih etti
parası bittiğinde de roll açtırdığı adamlardan para talep edecek ben unutuyorum bazen yazın böyle adamları kenara devamlı roll yapan adamız unutmayalım hatırlatırsınız
beni de yaz kanka düşersem bi kırbaçta sen atasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...