- 11,205
- 4,417
- 113
142
Olum yeter daa rollun içine ettinizmilletin avukatlihmgunu yapma sende işne bak kardesim
AsaddadafafaKupon gelmeyince millet birbirine sardı
Hep kazanması lazım o yuzdenKupon gelmeyince millet birbirine sardı
tamam da sende durHep kazanması lazım o yuzden
bende yamuk olmaz kral zamanla tanırız birbirimiziKupon gelmeyince millet birbirine sardı
İyi forumlar kolay gelsintamam da sende dur
Kimseye laf söylemedim dilencilik de yapmadım ben hak dedim haa dağıtım yapamadım haklısın . 19.30 dan beri burdayız dedim kalabak a söyledim senin yanlışın var bence bu forumda ilk üyelerdenim ayrıca liseli ergen söyleyenin ta kendisidir. Kalabak görüyordur zaten o cevabı verecektir. Beni tanıyor çünküKanka kaç zamandır forumdayim 1 tane roll dağıtım kupon açtığını görmedim burda millete laf söylüyorsun pssjsksjsj
O da çok alakasız adam kaybedince de teselli ikramiyesi atıyor 1 kişiye felanHep kazanması lazım o yuzden
Kral eğer hiç dağıtımın yoksa ben bir kaç gün önce üye oldum senden çok dağıtımım var kusura bakma da ağzın var her şeyi adama yıkmaKimseye laf söylemedim dilencilik de yapmadım ben hak dedim haa dağıtım yapamadım haklısın . 19.30 dan beri burdayız dedim kalabak a söyledim senin yanlışın var bence bu forumda ilk üyelerdenim ayrıca liseli ergen söyleyenin ta kendisidir. Kalabak görüyordur zaten o cevabı verecektir. Beni tanıyor çünkü