Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti kalabak22 / Hadi Bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
15909
Kupon Oranı
1.66

ddd8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,101
1,402
113
Kanka kaç zamandır forumdayim 1 tane roll dağıtım kupon açtığını görmedim burda millete laf söylüyorsun pssjsksjsj
Kimseye laf söylemedim dilencilik de yapmadım ben hak dedim haa dağıtım yapamadım haklısın . 19.30 dan beri burdayız dedim kalabak a söyledim senin yanlışın var bence bu forumda ilk üyelerdenim ayrıca liseli ergen söyleyenin ta kendisidir. Kalabak görüyordur zaten o cevabı verecektir. Beni tanıyor çünkü

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,767
6,717
113
Dostlar çok kasıyorsunuz. Burası kumar forumu herşey olur. Herkes çıkarının peşinde. Kedi bile ciğer almayacagi yerde durmuyor. O yüzden herşey olur. Kalabak dost da görüyordur kaçanı gideni. Takılmayın anın tadını çıkarın.. iyi forumlar cumleten

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,535
641
113
Kimseye laf söylemedim dilencilik de yapmadım ben hak dedim haa dağıtım yapamadım haklısın . 19.30 dan beri burdayız dedim kalabak a söyledim senin yanlışın var bence bu forumda ilk üyelerdenim ayrıca liseli ergen söyleyenin ta kendisidir. Kalabak görüyordur zaten o cevabı verecektir. Beni tanıyor çünkü
Kral eğer hiç dağıtımın yoksa ben bir kaç gün önce üye oldum senden çok dağıtımım var kusura bakma da ağzın var her şeyi adama yıkma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...