Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Kanada - Katar

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,830
1,744
113

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,961
4,241
113
tek kale ama şansa bağlı gollerin 3 üde şans golüydü bakma
Yok ya adamlar ceza sahası içinde oynuyor maçı. En kötü 1 penaltı da gelir bu maçta. Katar'in kadro ulusal kadro. Bir tane globalde oynayan adam yok. Sol kanatta 50 kez çalım yedi eleman. Öyle defans mi olur. Az biraz şans yaver giderse 10 bile gelir

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,961
4,241
113
Gelemez en fazla 5 olur niye yorulsunlar İsviçre maçları liderlik için oynayacaklar kasmazlar
Valla kendi evlerinde olduğu için ve tarihi rekor kırmak için ben olsam zorlardim. Onlar da keyif alıyor oynarken dikkat ettiysen. İlk kez öne geçip saldıran takım gördüm. Skoru yakalayip herkes geri yaslaniyor

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,817
2,260
113
Bosna maçı 74 ten sonra coşmuş konuyu gördüm bakayım dedim vay lele

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,873
16,615
113
Daha iyi yha kontra atak takımı isvicreye attı 26 orandan unutma
Kontra atak takımı ne demek biliyor muyuz dostum 10 kişi kalan katar ilk yarı 3 yedi Kanada durmadan hücum yapıyor ve katar ileri uçtaki tek forvetin çıkarıp stoper aldı daha iyi olan kısmı neresi. İsviçre maçı 1 farkla gidiyordu duran toptan buldu burada ileri cikamiyor daha

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,434
2,932
113
Kontra atak takımı ne demek biliyor muyuz dostum 10 kişi kalan katar ilk yarı 3 yedi Kanada durmadan hücum yapıyor ve katar ileri uçtaki tek forvetin çıkarıp stoper aldı daha iyi olan kısmı neresi. İsviçre maçı 1 farkla gidiyordu duran toptan buldu burada ileri cikamiyor daha
Ben atacağına inanıyorum