- 5,628
- 1,953
- 113
Adamın işi vardır o yüzden giremiyordur sabaha kadar buradaydı , uyuyodur muhtemel 😁Yok be dost senide severim Bilirsin bizi yamuk adamla iş yapmayız kolay kolay
Adamın işi vardır o yüzden giremiyordur sabaha kadar buradaydı , uyuyodur muhtemel 😁Yok be dost senide severim Bilirsin bizi yamuk adamla iş yapmayız kolay kolay
Şaka yaptım kral tanırım kendisini sağlam adamdır ama bana ipnelik yapmadı diyemem 😁Kusurluk bişey yok sende haklısın ortalık kahpe dolu ama emin ol güzel insan kendisi
Uyuyor zaten Öküz gibi 😂Adamın işi vardır o yüzden giremiyordur sabaha kadar buradaydı , uyuyodur muhtemel 😁
Orası gitti kullanmıyorum onu en yakın sürede tekrar açıcamda şuan başka hesap varBiliyorum dost eyvallah nekadar malum yerden cevap vermesendesevildimide sevdimide bilirsin
Ercinin tam rulet saatleri bu saatler 😁Uyuyor zaten Öküz gibi 😂
Selamünaleyküm kardeşim bir iki saat önce rol açmıştın ya Başkan mı Mesaj sayısına göre güzellik yapıyor🤣🤣🤣Biliyorum dost eyvallah nekadar malum yerden cevap vermesendesevildimide sevdimide bilirsin
Bir iş söylüyordun yapacaktık yazdim yazdım cevap vermedin formda da sormadım dostOrası gitti kullanmıyorum onu en yakın sürede tekrar açıcamda şuan başka hesap var
Yalan oldu onlar dostBir iş söylüyordun yapacaktık yazdim yazdım cevap vermedin formda da sormadım dost
20.000 mesaj oldu 250 lira bir jest yaptı dost herkese vermiyormuş değerli üyelereSelamünaleyküm kardeşim bir iki saat önce rol açmıştın ya Başkan mı Mesaj sayısına göre güzellik yapıyor🤣🤣🤣
Sağlık olsun dost napalim acta bir rol takip edelim canımız sıkılıyorYalan oldu onlar dost
@drogba6 acıcak şimdiSağlık olsun dost napalim acta bir rol takip edelim canımız sıkılıyor
Oda yapmazsa puahha@drogba6 5 e kadar dönüş yapmassa @Yapabilirim e devredicem ona göre 😂
Sınra sıradakı ben@drogba6 5 e kadar dönüş yapmassa @Yapabilirim e devredicem ona göre 😂
O yapar Yapmazssana sana devir ederiz ahmo 😂Oda yapmazsa puahha
Adamın niki yapabilirim diye mi yani@drogba6 5 e kadar dönüş yapmassa @Yapabilirim e devredicem ona göre 😂