- 90,655
- 100,231
- 113
Roll rakip ederken gözleri bozdu gibisinden ona güldü onlar dost
Roll rakip ederken gözleri bozdu gibisinden ona güldü onlar dost
Adamın adı kansız kansız dışarda ona demekki öyle sesleniyorlardolandırıcının tekidir borç alır geri vermez sana ödül attm der yaramaz adam
36.5 sa bakarız dostAdamsın kanka dost başa düşman ayağa bakarmis ne alaka diye sorma
Dolandırıcılıkta yeri yok bunun dost bak öyle atıp tutmayın dolandırıcılar hakkındadolandırıcının tekidir borç alır geri vermez sana ödül attm der yaramaz adam
Gel de bi şöyle canımızı al, kendimizden geçir bizi. Ne biçim Azrailsin sen. Piyasada yoksun.@AzraeL kol geziyor dikkat edin 🤣🤣🤣
Bizim burda da kansiz İsmail var torbacı 28 sene ceza aldı geçenlerde firar takiliyo gördükçe o aklıma geliyorAdamın adı kansız kansız dışarda ona demekki öyle sesleniyorlar
Metin gibi 48.5 ise36.5 sa bakarız dost
aynı şey değil mi? alıpta vermemesi ne demek pekiDolandırıcılıkta yeri yok bunun dost bak öyle atıp tutmayın dolandırıcılar hakkında
Dolandırıcı dolandırır kaçar Kansız alıyo vermicem diyor
Şerefsizlikaynı şey değil mi? alıpta vermemesi ne demek peki
ÖldürürMetin gibi 48.5 ise
Benim bildiğim bi İsmail var o da tivorlu ismailBizim burda da kansiz İsmail var torbacı 28 sene ceza aldı geçenlerde firar takiliyo gördükçe o aklıma geliyor
Hshdhdhd büyük starBenim bildiğim bi İsmail var o da tivorlu ismail
Odul almadım ama yok dostumBeyler betcolarda güncelleme filan mı var yine?
Ödenmedi mi çekimBeyler betcolarda güncelleme filan mı var yine?
Kanka sorumla doğru orantı da bir soru olsa yardımcı olurdumOdul almadım ama yok dostum
O sitenin ki geldi de alfa da bir saat oldu takıldıkÖdenmedi mi çekim
Valla hıc bısı anlamadım ama sen haklısn senın bakıyen var 😃Kanka sorumla doğru orantı da bir soru olsa yardımcı olurdum
Yalandan bı siteden bonus talebi verdim güncelleme olsaydı güncelleme yazardı cevap olarak güncelleme yok gibiO sitenin ki geldi de alfa da bir saat oldu takıldık
Sinirlerim çok bozuk hep yatıyoruzValla hıc bısı anlamadım ama sen haklısn senın bakıyen var 😃