- 73,195
- 38,863
- 113
Korkma değil de para gidecek duygusu gidiyor insandan 😄Kanka kumarda korkıyorum hele son dakıkaya kadar gol olmayınca daha cok korkuyorum
Korkma değil de para gidecek duygusu gidiyor insandan 😄Kanka kumarda korkıyorum hele son dakıkaya kadar gol olmayınca daha cok korkuyorum
Az once elma dılımledım ekmegın arasına koydum muro sabah bıme gıtcem ıncır reslı gelmısKorkma değil de para gidecek duygusu gidiyor insandan 😄
100 lira para vardı şu maça girdim 3 gol Kesin olur diyecektim 3 lira oranı vardı 2 1 falan skor geçiyordu içinde %200 aldık Şuraya bakKanka kumarda korkıyorum hele son dakıkaya kadar gol olmayınca daha cok korkuyorum
Bu harbiden yazdıkların hepsi doğru muAz once elma dılımledım ekmegın arasına koydum muro sabah bıme gıtcem ıncır reslı gelmıs
Bunu hıc bır zaman bılemeyeceksın puahahBu harbiden yazdıkların hepsi doğru mu
🤣🤣Az once elma dılımledım ekmegın arasına koydum muro sabah bıme gıtcem ıncır reslı gelmıs
Çünkü paralı adamsın o yüzdenBunu hıc bır zaman bılemeyeceksın puahah
Ne zaman tok yatacaksinAz once elma dılımledım ekmegın arasına koydum muro sabah bıme gıtcem ıncır reslı gelmıs
Doydum la elma tam olmamıstıNe zaman tok yatacaksin
Bir alta yazdım baksanaNe zaman tok yatacaksin
Yaşadığım hayatı yaşatan kafana sıkarsın sallantıdayım devamlıDoydum la elma tam olmamıstı
Kanka bu konunun aglayanı benım dıger konuda agla 😀😀Yaşadığım hayatı yaşatan kafana sıkarsın sallantıdayım devamlı
Beklemede mıBeyler çok ilginç şekilde alfa bir saat oldu ödeme yapmadi
Vallahi yemin ediyorum Ağlamıyorum yaşadığım hayattan memnunum sıkıntı yok ama çok sıkıntılı hayat yaşıyorum şu yazdığım beni gülmekten öldürdu ödül sana 5K olması lazımKanka bu konunun aglayanı benım dıger konuda agla 😀😀
Oder kral bazen geç oluyorBeyler çok ilginç şekilde alfa bir saat oldu ödeme yapmadi
Kanka hangi site o ya linki var miBeyler çok ilginç şekilde alfa bir saat oldu ödeme yapmadi
1-2 dakika da ödeme alırdım hep ama bugün öğle oldu sanirimOder kral bazen geç oluyor
Sponsor alfabetKanka hangi site o ya linki var mi