- 90,666
- 100,236
- 113
Size de teşekkürler dost almış kadar olduk adaletli oldu yani madmeni yarın gece yine bekleriz bu gece kaynasamadıkLordVoldemort
AllanSaintMaximin
Muroo1988
masoud26
onkooo411
Blackman
engineer89
iban atın arkadaşlar
Size de teşekkürler dost almış kadar olduk adaletli oldu yani madmeni yarın gece yine bekleriz bu gece kaynasamadıkLordVoldemort
AllanSaintMaximin
Muroo1988
masoud26
onkooo411
Blackman
engineer89
iban atın arkadaşlar
Yok Şükür meslek hastalığı diyelim fotoğrafçıyim ben,uzakta sorun yok ama yakın biraz zorluyor.. gözlerden dolayı bırakmadım esasında yoğun bir iş hayatına girdim..Roll takip etmekten yanı sıra, kupon paylaşır kupon 3000 verirdi 2000 dağıtirdim salak gibi onu demeye çalıştım..Şimdilerde derken dost sen 3 /4 ay önceye kadar sürekli roll takip ediyordun sonra gözler bozuldu falan dedin bıraktın
Ciddi bir mesele mi var gözlerinde
Bazı arkadaşlara istinaden dedim dost 3 ay sigortasız maaş siz calistirmissin sanki hakkımı yedirmem diye feryat figan ediyorlar. Yoksa sinyali bozuk araç gibiyiz hepimiz. Sinyalimiz sürekli çevrimici.Maalesef hakkum yok ama sinyalim acik 🤭
anladım dost Allah şifa versinYok Şükür meslek hastalığı diyelim fotoğrafçıyim ben,uzakta sorun yok ama yakın biraz zorluyor.. gözlerden dolayı bırakmadım esasında yoğun bir iş hayatına girdim..Roll takip etmekten yanı sıra, kupon paylaşır kupon 3000 verirdi 2000 dağıtirdim salak gibi onu demeye çalıştım..
Haklarını verin cocuklarin hahahaBazı arkadaşlara istinaden dedim dost 3 ay sigortasız maaş siz calistirmissin sanki hakkımı yedirmem diye feryat figan ediyorlar. Yoksa sinyali bozuk araç gibiyiz hepimiz. Sinyalimiz sürekli çevrimici.
11 tane attım aq bol şansLan bana 31 kere gülün de 22000 tepkime olsun
@Muroo1988Şimdilerde derken dost sen 3 /4 ay önceye kadar sürekli roll takip ediyordun sonra gözler bozuldu falan dedin bıraktın
Ciddi bir mesele mi var gözlerinde
dolandırıcının tekidir borç alır geri vermez sana ödül attm der yaramaz adamKansız konu açmış kansizlar oraya gecsin
Adamsın kanka dost başa düşman ayağa bakarmis ne alaka diye sorma11 tane attım aq bol şans
Burada 5 kişi var o 5 kişininKansız konu açmış kansizlar oraya gecsin
Sen yazmışsın yani ona güldüm bayağı bir Önce enişte de demiş ki bayağı bir öncesi 3 ay öncesi ona güldük yani başka bir şey değil
tesekkur dostum bol kasancinzz olsunLordVoldemort
AllanSaintMaximin
Muroo1988
masoud26
onkooo411
Blackman
engineer89
iban atın arkadaşlar
tebrikler dostdolandırıcının tekidir borç alır geri vermez sana ödül attm der yaramaz adam
Her gülücük de illa kahkaha atmiyoruz kanka