- 11,510
- 10,408
- 113
tersten şike 1/1 bitecekO zaten şike arkadas nasıl paket olacaklar.
tersten şike 1/1 bitecekO zaten şike arkadas nasıl paket olacaklar.
Bilmediğimiz bir şey söyle bunu biliyoruz. Bu maç 2-3 2-4 biter ama2-0 oldu gese şampiyon
fener bu herşey olur ajajjaFB kendisi de paket olur brother şampiyonluğu ligin son sırasındaki karagümrükte birakirlarmi sence?GS bin Liverpool u yendiği bir hafta da?
teşekkürler dostHayırlı olsun gs nın şam piyonluğu
Arkadaşına dikkat et intihar etmesin bugünbi arkadaşım 20k basacak fenere dün slottan cok kaybetmjıs zararı cıkartmak istiyor
mantıklı mı sizce ben hiç anlamam spordan
Eyvallah sağol. O belliydi zaten.Hayırlı olsun gs nın şam piyonluğu
knka bak böyle şike fenerde ev yener oynamış ahahArkadaşına dikkat et intihar etmesin bugün
reis 20 yi bastı mahfolduk ben bu fenerin takım gibi ....Arkadaşına dikkat et intihar etmesin bugün
Fener hicbişey yapmıyor gibi 😁Fener elinden geleni yapmıyor gibi
Fener çevirir ikinci yarı bir iki yere telefon açarlar tamam Karagümrük 10 tane kırmızı yer 🤣knka bak böyle şike fenerde ev yener oynamış ahah
Fener bu maçı çevirirse ciddi anlamda devre arası mükemmel bir şike dönmüş demektir izledim maçı komedi gibi hak etmiyorlar 2. Liği trabzonun emeğini çalıyorlar ciddenFener elinden geleni yapmıyor gibi
rahat ol karagümrüğün bir golğ daha varFener çevirir ikinci yarı bir iki yere telefon açarlar tamam Karagümrük 10 tane kırmızı yer 🤣
bncede ne bu her hafta bu oyuncakmı bu sefer sıçrayamazBu maç dönmez
maç izlemem normalde maça bakıyorum bu fener nasıl top oynuyor usta, mahalle maçı gibi maç izledim bunlar nasıl 2.sırada diye sorgulayıp duruyorumFener bu maçı çevirirse ciddi anlamda devre arası mükemmel bir şike dönmüş demektir izledim maçı komedi gibi hak etmiyorlar 2. Liği trabzonun emeğini çalıyorlar cidden
Bi zahmt miktrsn hitsin artık 2nci de olmasın ts hakediyobncede ne bu her hafta bu oyuncakmı bu sefer sıçrayamaz