Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Karagümrük - Fenerbahçe Tahmin 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33,114
12,602
113
maç izlemem normalde maça bakıyorum bu fener nasıl top oynuyor usta, mahalle maçı gibi maç izledim bunlar nasıl 2.sırada diye sorgulayıp duruyorum
Ya bende bak geçen hafta trabzonu izledim bi kere birde bu hafta feneri yani normal değil bu takımın 2. Olması bak birde şampiyonluk filan diyorlar yazık garibanlar, cidden fener 2. Biterse araştırılması lazım hak etmediği bir 2. Lik net bir şekilde belli

hkmtgnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,514
10,408
113
Maç sonucunu söylüyorum 2-4 yada 2-5 2. Yarı ilk yarı olmayan ascensio ve talisca olucak büyük ihtimalle ve Aaa ne şaşırtici FB galip geçen haftaki Samsun maçina bakın beyler yapmayın.
burası kadıköy değil hacı ama bu hafta çeviremez kuponun var biliyorum umarım gelir ne diyeyim.

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,988
6,837
113
Lig bitecek adam hala kadroyu oturtamadi. Her hafta değişik değişik adamlar değişik değişik taktikler görüyoruz. Lig sonuncusuna 4 defans 3 dos çıkıyor. Sanki karşı da Real City filan var. Kanat yok oyun kuran yok komedi gibi takım

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,985
3,843
113
Maç sonucunu söylüyorum 2-4 yada 2-5 2. Yarı ilk yarı olmayan ascensio ve talisca olucak büyük ihtimalle ve Aaa ne şaşırtici FB galip geçen haftaki Samsun maçina bakın beyler yapmayın.
Talisca yok verem olmuş

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,166
3,086
113
Fener lehine penaltı, kırmızı kart
Karagümrük aleyhine kendi kalesine gol
Bu 3 ihtimalde en az ikisi olacak

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,988
6,837
113
Ha bu arada bütün hafta mert'e destek yalamasi yapanlar devam etsin. Her hafta gol yediriyor bir şekilde. Mert levent Yiğit Efe.. isimlere bak

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,985
3,843
113
Penaltı olur a girilir banko oran 😄

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33,114
12,602
113
Ama gel gör ki 2 2 biter mal gibi nagmaglup 2nci 🤣
Oranlar 1.6 a çıktı ciddi manada bu maçta birşeyler dönecek şirket el atacak çok bariz belli 1.3 du bi ara şimdi 1.6 oldu gümrük yener şu an devre arası neler dönüyor aceba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...