- 26,265
- 27,527
- 113
Ağlayacaksıniz oynamayalım kanka 3 günde deplasman BJK icerde Liverpool tokatladık 1 saate Euroleague var ordan çıkartırsın hırsınıGolü ben atacam sanki aq çocuğu 50 tane defansif adamla top oynuyor
Ağlayacaksıniz oynamayalım kanka 3 günde deplasman BJK icerde Liverpool tokatladık 1 saate Euroleague var ordan çıkartırsın hırsınıGolü ben atacam sanki aq çocuğu 50 tane defansif adamla top oynuyor
Dk 25te izlemeyi bıraktım rezil herwifler ayağında top tutmuyor korner kullanırken bile kaleciye dönüyorGolü ben atacam sanki aq çocuğu 50 tane defansif adamla top oynuyor
7 de kapanır 17 de dicek bi fenerli yok muDk 25te izlemeyi bıraktım rezil herwifler ayağında top tutmuyor korner kullanırken bile kaleciye dönüyor
Var mı o yürek puajja7 de kapanır 17 de dicek bi fenerli yok mu
Trump bile kurtaramaz bugün gümrüğün elinden feneri 😂😂😂Fenere nabiyolar öyle aloooo polisi arasaniza 😀😀😀
Yazık rekabet bitmiş ligimizde önümüzdeki ay şampiyon oluruz bizVar mı o yürek puajja
34 dakika sonra başlıyor Euroleague bastır Bekofenerliler basket takip etmeye ne zman başlar tahminen
sokaklarada dökülürlermi ahaha34 dakika sonra başlıyor Euroleague bastır Beko
Tesisleri basarlar bugünsokaklarada dökülürlermi ahaha
Eskiden mayıslar bizimdi artık martlar nisanlar bizim 2 3 yıla kadar da Aralıklar bizim olacak puhhaYazık rekabet bitmiş ligimizde önümüzdeki ay şampiyon oluruz biz