- 9,281
- 6,445
- 113
Adam burayi gelir kapisi goruyo aga basimiza tas yagacak
cok iyisinEğer ben bu bir ayda 600 TL'den başka elime geçtiyse Dünya alem beni geçmediyse seni kabul mu
Sen belki ödül alacan çok konuşmasanda böyle saçma sapan şekilden şekile girersen ben olsam vermem mesela.Soralım istersen takip etmedin şimdi geldin
nba kuponu ayarlıyoruzArtık gerisi @Erhan2121 da adamdır yanlış yapmaz kim hakettiyse kim en başından beridir maç maç sayfa sayfa takip ettiyse alır listeye kimsenin hakkına girmez. Kimsenin şüphesi olmasın dostlar
Abi iftira atan boş yapan çok ben diyorum herkes kazansın kimse zora girmesin illa laf atiyorlarYa gardas sakin olunya güldük eğlendik kazandı arkadaşımız tatsizliga ne gerek var
Benim yevmiye yatmamış ayıp ama AkınAdam burayi gelir kapisi goruyo aga basimiza tas yagacak
Eskişehir Kütahya maçına gittinmi kanka ne kavga oldu amacok iyisin
tek sen miSen belki ödül alacan çok konuşmasanda böyle saçma sapan şekilden şekile girersen ben olsam vermem mesela.
Yok sek rakı dayıtek sen mi
Eyw saolAbiler kardeşler kırmayın dökmeyin birbirinizi be ? Takip eden ödülünü alir işte ? Sıkıntınız ne anlamıyorum laf atıp duruyorsunuz birbirinize
aha bi sen eksiktin ahahaBana sallayan herkes burda 🤣🤣
Aynen öyleSen belki ödül alacan çok konuşmasanda böyle saçma sapan şekilden şekile girersen ben olsam vermem mesela.
@Barrios insaatta yine yevmiyeler yatmamis dostum greve ramak kaldiBenim yevmiye yatmamış ayıp ama Akın