- 10,937
- 6,677
- 113
.Bol şanslar üstad
.Bol şanslar üstad
Barrios gaddarim açsın benim yerime o güzel konu açıyor dost.
çok konuşuyorsun çok konuşanın ... bok bulaşır hoca dikkat etKullara teşekkür etmen bittiyse git iki rekatta şükür namazı kıl dost. Allah şükrünü kabul eylesin.
Atıyorum ona sıkıntı yok sana da içimden geldi iban at broBarrios gaddarim açsın benim yerime o güzel konu açıyor dost.
Bizde mi erhancımEsrefin konusunda da odul aldin adalet se hiç almayan kişileri seçip onlara vermektir burasi gecinme kapısı değildir istersen konuda 1000 tane mesajın olsun farketmez
Burayı geçim kaynağı olarak görüyorsan senin yolun uzun demektir kardeşim.Birdaha hicbir role katilmayacam tüm roller sizin olsun herkes kendine yakışanı yapar benden bu kadar Allah herkesin kalbine göre versin gülün geçin inşallah benim halime düşmez siniz ne diyim Allah'a emanet @Kemal34 sende saol abi niyeti iyi birisn
Seni severim dost özünde iyi bir insansın. İçinin karaligini, karanlığını aydinlatayim diye dedim. Yoksa git günah işle ne halin varsa gör derdim sana.çok konuşuyorsun çok konuşanın ... bok bulaşır hoca dikkat et![]()
güzel kalpli işte bu adamAtıyorum ona sıkıntı yok sana da içimden geldi iban at bro
rastgeleHedef 3 adım ulaşırsak 10 kişi 500
Bi bize ekmek cıkmadı allah daha cok versin sağlık olsunAtıyorum ona sıkıntı yok sana da içimden geldi iban at bro
Kalbimiz temiz Allah biliyor sadece haksızlığa adaletsizliğe bazen konuşuyoruz kalp kırabiliyoruz . Oda bizim kusurumuz Allah affetsinSeni severim dost özünde iyi bir insansın. İçinin karaligini, karanlığını aydinlatayim diye dedim. Yoksa git günah işle ne halin varsa gör derdim sana.
Yarim saate kalmaz Rol açarız o vakitAtıyorum ona sıkıntı yok sana da içimden geldi iban at bro
Mesele ekmek değil herkes kazansın ben her zaman diyorum siteler kazanacağına herkes kazansın mutlu oluruz zerdus27 hariç tabi 5 ay dir 250 TL atacakti asgari ücrete bile zam geldi 🤣Bi bize ekmek cıkmadı allah daha cok versin sağlık olsun