Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kemal34 / Kasa 7K Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nerde

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,515
880
113
Ödülüm geldi kesenize bereket erhan adaletiymiş birsuru arkadaşı war ama genede adaletli fagitti

nerde

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,515
880
113
Ödülüm geldi kesenize bereket erhan adaletiymiş birsuru arkadaşı war ama genede adaletli fagitti

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,126
2,563
113
Birdaha hicbir role katilmayacam tüm roller sizin olsun herkes kendine yakışanı yapar benden bu kadar Allah herkesin kalbine göre versin gülün geçin inşallah benim halime düşmez siniz ne diyim Allah'a emanet @Kemal34 sende saol abi niyeti iyi birisn
Burayı geçim kaynağı olarak görüyorsan senin yolun uzun demektir kardeşim.

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,975
9,074
113
Seni severim dost özünde iyi bir insansın. İçinin karaligini, karanlığını aydinlatayim diye dedim. Yoksa git günah işle ne halin varsa gör derdim sana.
Kalbimiz temiz Allah biliyor sadece haksızlığa adaletsizliğe bazen konuşuyoruz kalp kırabiliyoruz . Oda bizim kusurumuz Allah affetsin

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,287
13,350
113
Babacim bir uyutmadinız ya ne bu tantana

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,737
3,646
113
Bi bize ekmek cıkmadı allah daha cok versin sağlık olsun
Mesele ekmek değil herkes kazansın ben her zaman diyorum siteler kazanacağına herkes kazansın mutlu oluruz zerdus27 hariç tabi 5 ay dir 250 TL atacakti asgari ücrete bile zam geldi 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...