Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kemal34 / Kasa 7K Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,247
32,026
113
@fearjr1992 parasi çok herhal yazmadi halen onun dışında herkese ödülleri ulaştı @Kemal34 Kaybetmesine rağmen 10 kişiye ödül atti yarin bir gün paranız olursa bu cömert kardeşinizi de görün hiç bir iyilik karşılıksız kalmaz bence herkesin emeğine sağlık
Aynen paçalardan akıyor aç sen 1k ya roll kanka bol şans

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,879
18,047
113
Mesele ekmek değil herkes kazansın ben her zaman diyorum siteler kazanacağına herkes kazansın mutlu oluruz zerdus27 hariç tabi 5 ay dir 250 TL atacakti asgari ücrete bile zam geldi 🤣
@KaRaa
@kara23
Hanginiz kara, Hanginizin içi kararmış dost ona göre kararmış gönülleri aydınlığa çıkaracak bi dua edeceğim.

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,998
9,078
113

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
Mesele ekmek değil herkes kazansın ben her zaman diyorum siteler kazanacağına herkes kazansın mutlu oluruz zerdus27 hariç tabi 5 ay dir 250 TL atacakti asgari ücrete bile zam geldi 🤣
Dost konuda muhabbet ettigim kişiler de vardi baya kalabalıktı ama biliyorum ki benim muhabbet ettiğim kişiler 500 lira için bana gönül koymazlar senin konuda çok mesajın vardi bu seferlik pas geçmek zorunda kaldım kusura bakma tekrardan

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,738
3,647
113
Dost konuda muhabbet ettigim kişiler de vardi baya kalabalıktı ama biliyorum ki benim muhabbet ettiğim kişiler 500 lira için bana gönül koymazlar senin konuda çok mesajın vardu bu seferlik pas geçmek zorunda kaldım kusura bakma tekrardan
Ben hiç lafını etmedim seni biliyorum kemal abi yi biliyorum hepiniz çok iyi insanlar siniz kazanın gerisinin önemi yok ☺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...