- 2,814
- 931
- 113
Sa tebrikler reis @Kemal34 tekrar bir rol.olacakmi
Orası öle knk da kimse kazanamıyorki sorun orda 10 kişiden 1 kişi anca kazanıyorMesele ekmek değil herkes kazansın ben her zaman diyorum siteler kazanacağına herkes kazansın mutlu oluruz zerdus27 hariç tabi 5 ay dir 250 TL atacakti asgari ücrete bile zam geldi 🤣
Ben seni takip edecem hocam. Son halifatYarim saate kalmaz Rol açarız o vakit
Aynen paçalardan akıyor aç sen 1k ya roll kanka bol şans@fearjr1992 parasi çok herhal yazmadi halen onun dışında herkese ödülleri ulaştı @Kemal34 Kaybetmesine rağmen 10 kişiye ödül atti yarin bir gün paranız olursa bu cömert kardeşinizi de görün hiç bir iyilik karşılıksız kalmaz bence herkesin emeğine sağlık
@KaRaaMesele ekmek değil herkes kazansın ben her zaman diyorum siteler kazanacağına herkes kazansın mutlu oluruz zerdus27 hariç tabi 5 ay dir 250 TL atacakti asgari ücrete bile zam geldi 🤣
sanada tebrikler daim olsunAynen paçalardan akıyor aç sen 1k ya roll kanka bol şans
Helal olsun kesesine bereket@fearjr1992 parasi çok herhal yazmadi halen onun dışında herkese ödülleri ulaştı @Kemal34 Kaybetmesine rağmen 10 kişiye ödül atti yarin bir gün paranız olursa bu cömert kardeşinizi de görün hiç bir iyilik karşılıksız kalmaz bence herkesin emeğine sağlık
gerginsinAynen paçalardan akıyor aç sen 1k ya roll kanka bol şans
Konumda Çeteleci sensin o vakit dost.Ben seni takip edecem hocam. Son halifat
Dost konuda muhabbet ettigim kişiler de vardi baya kalabalıktı ama biliyorum ki benim muhabbet ettiğim kişiler 500 lira için bana gönül koymazlar senin konuda çok mesajın vardi bu seferlik pas geçmek zorunda kaldım kusura bakma tekrardanMesele ekmek değil herkes kazansın ben her zaman diyorum siteler kazanacağına herkes kazansın mutlu oluruz zerdus27 hariç tabi 5 ay dir 250 TL atacakti asgari ücrete bile zam geldi 🤣
Ben hiç lafını etmedim seni biliyorum kemal abi yi biliyorum hepiniz çok iyi insanlar siniz kazanın gerisinin önemi yok ☺Dost konuda muhabbet ettigim kişiler de vardi baya kalabalıktı ama biliyorum ki benim muhabbet ettiğim kişiler 500 lira için bana gönül koymazlar senin konuda çok mesajın vardu bu seferlik pas geçmek zorunda kaldım kusura bakma tekrardan
Bizde torpil esastir hocam tamamdirKonumda Çeteleci sensin o vakit dost.
Oo ben o zaman betvakti aliirm bir arkadaştan ordan dnerim kanka olursa kırısirizAynen paçalardan akıyor aç sen 1k ya roll kanka bol şans
deveci geldi aklima🤣🤣Oo ben o zaman betvakti aliirm bir arkadaştan ordan dnerim kanka olursa kırısiriz
Bol şanslarOo ben o zaman betvakti aliirm bir arkadaştan ordan dnerim kanka olursa kırısiriz