düz duvara çıktıysa işin sakat arkadaşım hfgfhfhgfhgfhDostlar eve kertenkele girmiş bişey yaparmı çok korkarım sürüngen hayvanlar dan duvara çıkmış yatagın altına girmiş
düz duvara çıktıysa işin sakat arkadaşım hfgfhfhgfhgfhDostlar eve kertenkele girmiş bişey yaparmı çok korkarım sürüngen hayvanlar dan duvara çıkmış yatagın altına girmiş
Tm babana selam söyleBabamın 2 tane kedisi var kral 9 senedir bakıyo yemek seciyo ama
Reis şimdi panik yapma önce bi derin derin nefes al iki tane çubuk al itekle hayvani kapiya kadarYatak odasında yatagın altında nasıl çıkacak deli
Tm maymaksFati önce karsısına geç konuşmayı dene bak kardeşim ayağının keçesi olum git burdan hatta sana ekmek börek kurban eti ne istiyorsan verim terket evimi de baktın anlaşmıyor sen haklısın kardeş deyip terliği vurduğun gibi duvara yapıştır
Baban kedi yerine sana baksaydi bu hallere düşmez din dostBabamın 2 tane kedisi var kral 9 senedir bakıyo yemek seciyo ama
Güzel cvbBaban kedi yerine sana baksaydi bu hallere düşmez din dost
şu hocaya git o sana yardımcı olacaktır kardeşimDostlar eve kertenkele girmiş bişey yaparmı çok korkarım sürüngen hayvanlar dan duvara çıkmış yatagın altına girmiş
Zehirliyse öldürür knk laaDostlar eve kertenkele girmiş bişey yaparmı çok korkarım sürüngen hayvanlar dan duvara çıkmış yatagın altına girmiş
Fatihcim sende her hayvandan korkuyon 🤣Hele o hamam böceği gece karşıma çıksa tüylerim diken diken oluyor acaba ben çokmu korkak bi insanım anlamadım
Katlıyorum 🥳Yapar öldürebilir seni
Türkiye'de zehirli kertenkele yokZehirliyse öldürür knk laa
Düzgün konuş arragımYakalarsa s..ker
Ha bu arada kbkma böyle manyak konuları senden hbrsşz açtımFatihcim sende her hayvandan korkuyon 🤣
Bidaha olmasın fatihcim önce bi destur alır insanHa bu arada kbkma böyle manyak konuları senden hbrsşz açtım
Rastgele doğru olmayan bir yaş yazacaksın anladık da neden 45 yaşında yazarsın ki evlilik sitesi mi üye olduğun yerDostlar eve kertenkele girmiş bişey yaparmı çok korkarım sürüngen hayvanlar dan duvara çıkmış yatagın altına girmiş