Ne diyon oglum yavRastgele doğru olmayan bir yaş yazacaksın anladık da neden 45 yaşında yazarsın ki evlilik sitesi mi üye olduğun yer
Ne diyon oglum yavRastgele doğru olmayan bir yaş yazacaksın anladık da neden 45 yaşında yazarsın ki evlilik sitesi mi üye olduğun yer
Yarragı yedik daha susmaz anladım kardeşimKoydeyken bide kedi boyunda fare vardı dışardan küreği almıştım karnına saplamistim 3 vuruşta ölmüştü leş gibiydi
Türkiye'de zehirli kertenkele yok
Yakalarsa s..ker
Comelince bişey yapmaz 😀😀 yok ne yapacak cam açık bırak çıkar giderDostlar eve kertenkele girmiş bişey yaparmı çok korkarım sürüngen hayvanlar dan duvara çıkmış yatagın altına girmiş
Korkma Birşey yapmaz geldiği yerden çıkar giderDostlar eve kertenkele girmiş bişey yaparmı çok korkarım sürüngen hayvanlar dan duvara çıkmış yatagın altına girmiş
Kertenkele fatihi napsin Mersin'de falan yaşıyorsa biyere yuva yapmistir yada nem böceği falan yemeye gelmiştir yuvası yoksa çıkar giderİtfaiye çağır açık sokarsa kurtuluşun yok bizim @Golcümetin vardı rahmetli onuda sokmustu akıbeti ne oldu bilmiyor
Kertenkele hak ettiysem eyvallahDostlar eve kertenkele girmiş bişey yaparmı çok korkarım sürüngen hayvanlar dan duvara çıkmış yatagın altına girmiş
Dikkat et ağzına girer çıkmaz kulağın içinede giriyorDostlar eve kertenkele girmiş bişey yaparmı çok korkarım sürüngen hayvanlar dan duvara çıkmış yatagın altına girmiş
Günah değil mi dostKoydeyken bide kedi boyunda fare vardı dışardan küreği almıştım karnına saplamistim 3 vuruşta ölmüştü leş gibiydi
Valla seni zehirler sokar delik deşik eder bi an önce polisi ara...Dostlar eve kertenkele girmiş bişey yaparmı çok korkarım sürüngen hayvanlar dan duvara çıkmış yatagın altına girmiş
Günah değil dost laham faresiydiGünah değil mi dost
Zehirlemesse bn seniValla seni zehirler sokar delik deşik eder bi an önce polisi ara...
Geçen sene birinin kuyrugunu kopardım bunu yakalarsam bununkinide koparacamköyde büyüdüm korkulacak en son şey kertenkele öyle dolaşıyorlar bir zararları yok