Bundsnds korkuyorum
Dab dabi dab dabi dab
Bişey olmazDostlar eve kertenkele girmiş bişey yaparmı çok korkarım sürüngen hayvanlar dan duvara çıkmış yatagın altına girmiş
hahahahaahahReis şimdi panik yapma önce bi derin derin nefes al iki tane çubuk al itekle hayvani kapiya kadar
kral kedidende korkuyorsan nasil hayatta kaliyorsun. kedi kadar guzel temiz bi hayvan var mi ya. evde ne kertenkele ne bocek birakir 😃Bundsnds korkuyorum
Manyak mısın içine kaçarsa havasız kalır ölürBizim unide bir arkadaş vardı sen kertenkele donunun içine gir.
Buda donu giyerken kertekele anusune kaçmış içerde girebildiğince gidip içini yemiş öyle diyorlardı
Hahahahah😂😂 Kolpaçinoya döndü konu 😂😂😂Manyak mısın içine kaçarsa havasız kalır ölür![]()
Bu Konular sayesinde Hepimiz sıyırdıkHahahahah😂😂 Kolpaçinoya döndü konu 😂😂😂
Bazen gerekli dayı 😂Bu Konular sayesinde Hepimiz sıyırdık
Bişekilde kaldık kediden korkuyorum hiçte sevmem sevenide sevmemkral kedidende korkuyorsan nasil hayatta kaliyorsun. kedi kadar guzel temiz bi hayvan var mi ya. evde ne kertenkele ne bocek birakir 😃
Şuanda 2 tane kedim var dost evde kedi iyidirBişekilde kaldık kediden korkuyorum hiçte sevmem sevenide sevmem
Aynen stres atıyoruzBazen gerekli dayı 😂
🐈 Nin Keyfi gıcır parası çok sanırımBak fatihcim benim kedi ismi pofudukEkli dosyayı görüntüle 981439 kedim sikini dassagini ayirmis yatiyo
Babamın kedisi 9 senedir burda dost sev diye bekliyo o şekilde🐈 Nin Keyfi gıcır parası çok sanırım![]()
Maması kalitelidir proplandir 😂🐈 Nin Keyfi gıcır parası çok sanırım![]()