Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Kosova & Türkiye

Türü kim gecer

• Türkiye

Kullanılan: 176 72.7%
  • Kosova

Kullanılan: 66 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    242

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,597
15,685
113
Galibiyet primi olarak bodrum'da villa sözü vermiş tff başkanı cebinden veriyor sanki. Bu ülkede her memura işini yaptığını için onlara da villa verelim o halde. Futbolcularin millete faydasi nedir. Ne güzel memleket.
Evet dostum cebinden veriyor. Verdiği villaların hepsi kendi yapmış olduğu villalar. Maalesef her ülke bu tarz ödüller açıklıyor. Kosova da harcı olmadığı halde oyunculara 1er milyon euro ödül sözü verdi kupaya katılmaları halinde. Ülkeler bir nevi prestij ve kendi ülkeleri açısından tanıtım olarak görüyor bu tarz turnuvaları. Gönül ister ki hiç ödül almayacak olsunlar ama günümüz dünya düzeni maalesef bu şekilde işliyor.

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Jojo özel oranı alın tabi hala açıksa. Sonra da 2 k tersine oynayın. Her halükarda 500 gayme kazanırsınız. Bira fıstık sigara paranız çıkar

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,351
1,088
113
Hoca samet ve forvetsiz sevdasından vazgecmesi lazim forvete semih veya denizle baslarsa rahat alıriz yoksa zorlarlar samet gibi pimi çekilmiş el bombasını ön alan baskısını çok iyi yapan takıma karşı oyynatmak akıl dışı ve forvetsiz oynayıp erken gol bulamazsak dirençlerini arttırmış oluruz kaldıki saha zeminide çok kötü üstüne yağmur bekleniyor buda bizim içib dez avantaj

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,108
2,861
113
Kosova baskıyı kaldıramaz. Şu an kosovada herkes sadece bu maçı bekliyor. Bu ciddi sorumluk da demek.
1-4 biter maç

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
892
279
63
Dünya Kupası'na son katılışımızda Arda ile Kenan hayatta bile değilmiş artık bu rezilliğe son vermemiz gerekiyor başka hiçbir şeyin önemi yok.
Hacıosmanoğlu görgüsüzü ile zaten Galatasaray olarak bilahare ilgileneceğiz o milli takımın konusu değil.
Adettendir skor tahmini 0-2.

Mayko78

Farkederse Kahrolayım..💛💙💛💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,578
12,877
113
Futbolda duygusalliga yer yok romanyadaki oyun olursa çok zor işimiz

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Bırakın kendinizi kandırmayı Liverpool u yeneriz dediniz 4 tane yiyip döndüler gerçekleri görün ne forvet var ne bişey taktik falan da yok Kosova oturmuş takım ne yaptığını bilen takım üstelik forvetleri var bizim gibi forvetsiz değiller 🤣

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,270
4,406
113
Keremde oynamasın bi zahmet forvet be rakip savunmacı olsam keremin forvet oynadığı sahada 31 çekerek hava yer hakimiyeti kurarım
Kerem en azından hızlı kuvvetli Kosova defansını yorar sıkıntı yaratır coluk çocukla olacak iş degil

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Her halükarda kazanç olmuyor 2+2 4 eder Türkiye kazanırsa fit oluyoruz Kosova kazanırsa kar var
Jojo 2.5 k oynatıyor yani Türkiye turu geçerse 5 k oluyor

Tersinin oranı da 2.50 Buna da 2 k oynarsan gene 5 k oluyor

Yani her durumda 4.5 k ile 5 k alıyorsun

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,351
1,088
113
Bırakın kendinizi kandırmayı Liverpool u yeneriz dediniz 4 tane yiyip döndüler gerçekleri görün ne forvet var ne bişey taktik falan da yok Kosova oturmuş takım ne yaptığını bilen takım üstelik forvetleri var bizim gibi forvetsiz değiller 🤣
Dep liverpol dep juve maçı okan efendini egosu yüzündendi bu maçı alıriz mantıklı oynarsak kosova buyutulcek rakip degil

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,351
1,088
113
Bende dolardan bahsediyom zaten adam 4000 villa yapacakmış sen gelmiş 50 milyon dolar parası var mı diyorsun komik yani
50 milyon dolar parası yok demedim 50 m dolar vericek çapta adammı dedim ben çıkarı olmadan kimse kimseye o paraları vermez kendi cebinden bu adamlar iktidara yakın kisiler olduğu icin vergisini bile vermeyen projelerde yolsuzluk yapan insanlar

mstfoztrk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,408
1,704
113
Beyler min 300 tl yatırabileceğim site linki atar msıınız