Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Kosova & Türkiye

Türü kim gecer

• Türkiye

Kullanılan: 176 72.7%
  • Kosova

Kullanılan: 66 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    242

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,532
1,075
113
Kosova'ya git millet Türkçe biliyor orda zaten adamlar bizi seviyor bizde onları bizim millette yeni türedi kendine düşman edinmek huy oldu
Adamlar Türk düşmanlığı yapıyordu geçen Arnavutlar özellikle oradaki Türklerin de Türkiye'yi tutacağına eminim Türkiye'yi tutmayan zaten kanca Türk olsa bile mankurt olmuştur

Tarik53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,525
658
113
Arkadaşlar macera aramaya gerek yok maçı alırız bakın hatta skor yazıyorum buraya 1-2 yada 2-3 bu skorlar dışında çıkmaz!

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,347
4,405
113
Milli duygularımız her yerde her zeminde kabarır dost. Ama yapılan haksızlıklara, yanlışlıklara da eyvallah demem. Milli takım dediğimiz, bu milletin takımıdır. Birileri cebini dolduracak diye sahaya çıkacaksa çıkmasınlar. Bu millet bağrından, canını dişine takarak oynayan futbolcu çok çıkarır.
👏Ağzına yüreğine sağlık dost

Salihtskrn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,299
353
83
Slovakya maçında adamlar çok açık oynadı bizde öyle oynarlarsa Kenan denen çocuk bizde atar tam kenanlik mac

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,124
20,619
113
Kosova'ya git millet Türkçe biliyor orda zaten adamlar bizi seviyor bizde onları bizim millette yeni türedi kendine düşman edinmek huy oldu
Türkiye Ankara ile maç yapsa Ankara'yı terörist ilan edecekler yeni yetmelerde futbol aşkı sadece bulundukları ülkenin iyi olmasından ibaret ulan iki kardeş ülke maç yapıyor bazende iyi olan kazansın deyin ne bu çirkeflik bu yüzden hiç bir boka tuz olamıyoruz ülkecek.

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,689
24,649
113
Bu sefer de gidemezsek ölünceye kadar bi daha gidebilir miyiz sanmıyorum

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
Adamlar Türk düşmanlığı yapıyordu geçen Arnavutlar özellikle oradaki Türklerin de Türkiye'yi tutacağına eminim Türkiye'yi tutmayan zaten kanca Türk olsa bile mankurt olmuştur
Zannetmiyorum dostum birkaç kişiyi genele vaad etme ben biliyorum Osmanlı İmparatorluğu na hala bağlı bir millettir okadar sömürdüler bunları Osmanlı insan gibi davrandı sadece hala kosovayı kabul etmeyen onlarca devlet var

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,404
3,792
113
Kenan Yıldız'a büyük iş düşüyor çünkü Kosava savunmasının sağı sıkıntılı. Oradan ekmek çıkabilir

Salihtskrn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,299
353
83
Türkiye Ankara ile maç yapsa Ankara'yı terörist ilan edecekler yeni yetmelerde futbol aşkı sadece bulundukları ülkenin iyi olmasından ibaret ulan iki kardeş ülke maç yapıyor bazende iyi olan kazansın deyin ne bu çirkeflik bu yüzden hiç bir boka tuz olamıyoruz ülkecek.
Öyle dost iyi olan kazanır inşallah ama aynı grupta olmasaydık keşke iki ülkede gitmek için elinden geleni yapacaktir

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
Adamların halk kahramanı İskender bey i bi arastir derim Türk düşmanlığını
Dostum konumuz Osmanlı İmparatorluğu ona bakarsan bazılarının halk kahramanı bebek katili apo ama sen bu kişilerle iç içe yaşıyorsun benim tarihim iyidir ve Kosova halkı osmanlıya hala minnet duyar sen boşver halk kahramanını vs o topraklardaki tarihi yapılara bak hepsinde Osmanlı izi var bu adamları kaç sene sömürüp bir taş koymadılar seni sevmeseler bukadar Türkçe konuşan insan olur mu hiç gittin mi Kosova'ya?

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,532
1,075
113
Zannetmiyorum dostum birkaç kişiyi genele vaad etme ben biliyorum Osmanlı İmparatorluğu na hala bağlı bir millettir okadar sömürdüler bunları Osmanlı insan gibi davrandı sadece hala kosovayı kabul etmeyen onlarca devlet var
İskender beyin yaptıklarını biliyorsundur umarım ona şuan yapan arnavut çok malesef geçen yapiyolardi Türk düşmanligi he orda Anadolu'dan gönderilen Türkler de yok değil onlarda eminim Türkiye'yi tutarlar lafım tüm ordaki herkese değil

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,532
1,075
113
Dostum konumuz Osmanlı İmparatorluğu ona bakarsan bazılarının halk kahramanı bebek katili apo ama sen bu kişilerle iç içe yaşıyorsun benim tarihim iyidir ve Kosova halkı osmanlıya hala minnet duyar sen boşver halk kahramanını vs o topraklardaki tarihi yapılara bak hepsinde Osmanlı izi var bu adamları kaç sene sömürüp bir taş koymadılar seni sevmeseler bukadar Türkçe konuşan insan olur mu hiç gittin mi Kosova'ya?
Aga şuan İskender beye tapan arnavut çok