Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Kosova & Türkiye

Türü kim gecer

• Türkiye

Kullanılan: 176 72.7%
  • Kosova

Kullanılan: 66 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    242

goksoy0107

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,590
1,735
113
Forvet yokmuş o yokmuş bırakın bu işleri kosova kim allah aşkına 1 gol dahi atamazlar türkiye 2 3 farkla güle oynaya dünya kupasına gidecek kg yok türkiye kazanır sonu düşündüğüm gibi dünya kupası olur umarım

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,856
3,217
113
50 milyon dolar parası yok demedim 50 m dolar vericek çapta adammı dedim ben çıkarı olmadan kimse kimseye o paraları vermez kendi cebinden bu adamlar iktidara yakın kisiler olduğu icin vergisini bile vermeyen projelerde yolsuzluk yapan insanlar
La bende onu diyorum sabahtan beri çıkarı hem projeden izin almak hem reklam yapmak yoksa bedavaya kimseye günahıni vermezler

Onokmo76

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
448
131
43
Romanya maçı skor 1-0 demiştim Romanya ful savunma yapcağı belliydi bu maç iki takım açık oynaycak Türkiye 3-1 veya 4-1 yener

artiihhahmet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
639
188
43
Def te samet mali var kosova hucumda iyi bide acik oynuyo 3-2 - 2-2 biz aliriz en kotu pene gider

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,351
1,088
113
La bende onu diyorum sabahtan beri çıkarı hem projeden izin almak hem reklam yapmak yoksa bedavaya kimseye günahıni vermezler
Reis kendi cebinden veriyo yazmıssın ilkde villaları bende bu adam kendi cebinden 50 milyon dolar vericek çapta değil senin benim vergilerle dedim arazi bile kaçak neyse

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,953
28,133
113
yorumları okudumda kosovayı büyütmeyin türkiyeye karşı üstün oldukları da hiçbir mevki yok villa muhabbeti yanlış zaten dünya para alıyorlar ama türkiye her türlü handikap yapar hatta 5-0 falan biter ciddi skor dalgasına yazmıyorum

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,856
3,217
113
Reis kendi cebinden veriyo yazmıssın ilkde villaları bende bu adam kendi cebinden 50 milyon dolar vericek çapta değil senin benim vergilerle dedim arazi bile kaçak neyse
Ordaki olayda başka projede ali ağaoğlu var aslında başrolde bu haberi oku net anlarsın dönen dümeni

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,270
4,406
113
yorumları okudumda kosovayı büyütmeyin türkiyeye karşı üstün oldukları da hiçbir mevki yok villa muhabbeti yanlış zaten dünya para alıyorlar ama türkiye her türlü handikap yapar hatta 5-0 falan biter ciddi skor dalgasına yazmıyorum
Agzın bal yesin dost ama orta sahada biz fotvette onlar ustun defans aynı sayılır bide daha avantajı var sıkıntılı

Mert0800

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
141
33
28
Maç +6 olacak inşallah Türkiye kazanır Ama Kosova yenecek malesef

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,351
1,088
113
Ordaki olayda başka projede ali ağaoğlu var aslında başrolde bu haberi oku net anlarsın dönen dümeni
Az cok biliyoerum eksi sozlukte muhabeti donmustu

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,953
28,133
113
Agzın bal yesin dost ama orta sahada biz fotvette onlar ustun defans aynı sayılır bide daha avantajı var sıkıntılı
en kötü 5-0 olmasa da 3-0 3-1 öyle bişi bekliyorum ben hiç olmazsa 2 tane kesin atar türkiye diyorum bakalım umarım turu rahat geçer bi günde şaşırtsın 5 tane atsın

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,351
1,088
113
en kötü 5-0 olmasa da 3-0 3-1 öyle bişi bekliyorum ben hiç olmazsa 2 tane kesin atar türkiye diyorum bakalım umarım turu rahat geçer bi günde şaşırtsın 5 tane atsın
Gidelimde Gerekirse 1 0 olsun hatta penaltılarla eleyip gidelim hic fark etmez

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar maçu nerden izlerum tv de hangi kanaldadur. Ben komiğum diyen uşak varsa benum açtuğum konuda yorum yazsun oraya gelun burda durmayun

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,351
1,088
113
Her iki yarıdada 1.5 ust olur 6 oran yanına italya kazanır koyup 8 9 oran degerlendirin az da olsa

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,404
3,792
113
Forvet yokmuş o yokmuş bırakın bu işleri kosova kim allah aşkına 1 gol dahi atamazlar türkiye 2 3 farkla güle oynaya dünya kupasına gidecek kg yok türkiye kazanır sonu düşündüğüm gibi dünya kupası olur umarım
Finale kadar geldiyse boş takım değildir. Elbette kadro değeri olarak Türkiye 4 kat daha üstün ama 90 dakikalık maçlar her şeye gebedir. Lig usulünde iyi olan takım öne çıkar ama bu 90 dakika

Fisnik, Hajdari, Zhegrova, Vedat Muic gibi önemli oyuncuları var ve evlerinde oynuyorlar. Muric zaten bu sezon İspanya ligi gol krallığında 2. sırada. Fisnik ve Hajdari Hoffenheim'da çok iyi bir sezon geçiriyorlar. Zhegrova da tehlikeli bir kanat oyuncusu. Beşiktaştan tanıdığımız Rashica var

Fakat bu takımın zayıf tarafı savunmasının sağ tarafı. Orayı Kenan Yıldızla işlersek gol buluruz. Vojvoda Slovakya maçında çok hata yaptı orada

Türkiye favori ama hiç çantada keklik bir maç değil

Son düzenleme: