Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kriptex Hakkında

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,432
4,377
113
heybeliadada ruhban okulunda görev almış bir dostumla konuştum şimdi, adada çok fazla roma imparatorluğu antik eşyası olduğu, bazılarının rumlarca saklanmak istenmesi sebebile adanın farklı yerlerine gömüldüğünü söyledi, forumda bi arkadaş şöyle bi şey bulmuş dedim, senin paylaşımındaki resmi atınca "bu ne lan amk ashdasjfa" gibi bir şey yazdı hala daha gülüyor :D

lampart_21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,752
1,073
113
heybeliadada ruhban okulunda görev almış bir dostumla konuştum şimdi, adada çok fazla roma imparatorluğu antik eşyası olduğu, bazılarının rumlarca saklanmak istenmesi sebebile adanın farklı yerlerine gömüldüğünü söyledi, forumda bi arkadaş şöyle bi şey bulmuş dedim, senin paylaşımındaki resmi atınca "bu ne lan amk ashdasjfa" gibi bir şey yazdı hala daha gülüyor :D
O bilmez bu kripteks

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
694
310
63
• içerisinde değerli küçük nesne takım taklavatlar bulunur ve şifre ile korunur.
•Cihaz zorla açılmaya çalışılırsa, içindeki kırılgan mekanizma (genellikle asit dolu bir tüp) devreye girer. İçerideki sıvı kağıdı eriterek saklanan gizli mesajı kalıcı olarak yok eder.😀
Acil Ajdar anıka tiktok’ tan bu akşam ulaş. Kendisi Mason ve illümünati Bükücüsü 😂