- 2,752
- 1,073
- 113
Foto atıyorum
6 dostkaç sıralı sıra harfleri ya da sayısı ne dost takıtoka saklayanı da var tapu saklayanı da var trde herşeye kullanan var
foto yollasama6 dost
Valla bence çok para eder milyon ederBeyler kâğıt ta var yanında yılan muska ve kılıç 6 başlı yılan
Elleme şeytan çarparBeyler kâğıt ta var yanında yılan muska ve kılıç 6 başlı yılan
Para gelsin de herşey çarpsın 😂😂Elleme şeytan çarpar
boş oyun kutusu bu konu kilitPara gelsin de herşey çarpsın 😂😂
Knk saklanmış şekilde bulduysan ve modernimsi duruyorsa geocaching olabilir🫠Beyler kâğıt ta var yanında yılan muska ve kılıç 6 başlı yılan
Hay şansıma sokim emin misinboş oyun kutusu bu konu kilit
Bilmiyorum surlar da buldum tarihi bi yerdeKnk saklanmış şekilde bulduysan ve modernimsi duruyorsa geocaching olabilir🫠
kanka emin değilim ama boş yani git bi soruştur oyundur bu bulmaca felan var aw yanında kağıt var🤣Hay şansıma sokim emin misin
Dostum kağıdı araştırdım her şeyi bunu bir Chaka açıyormuş Çakı bıçak var ya kilit de var ben de çok önemli şeyler var ben bir araştırayım soruşturayım devlete veririz devlet hakkimizi verirkanka emin değilim ama boş yani git bi soruştur oyundur bu bulmaca felan var aw yanında kağıt var🤣
Yok dost sur da buldum yıkadım ter temiz küflenmiştiBüyü falan olmasın dost genelde millet öyle şeyleri yapar denize atar![]()
O nedir öyleKnk saklanmış şekilde bulduysan ve modernimsi duruyorsa geocaching olabilir🫠
Hmm basarirsin sana inaniyorum yapabilirsinYok dost sur da buldum yıkadım ter temiz küflenmişti
Yaparım tabiHmm basarirsin sana inaniyorum yapabilirsin