Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kriptex Hakkında

nesimmmmmmm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,018
598
113
O olmaması için dua et tarihi bir yerdeyse kolayca bulduysan pek umitlenme bilimdir yerlerde devlet çoktan alırdı bence geocaching son dönemlerde ist büyük şehir ve adalarda populerlesmis bir oyun böyle kutuları saklıyorlar harita ipucu vb veriyorlar bir kültür oyunu

lampart_21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,752
1,073
113
O olmaması için dua et tarihi bir yerdeyse kolayca bulduysan pek umitlenme bilimdir yerlerde devlet çoktan alırdı bence geocaching son dönemlerde ist büyük şehir ve adalarda populerlesmis bir oyun böyle kutuları saklıyorlar harita ipucu vb veriyorlar bir kültür oyunu
Dostum çakı ile açılıyor başında 6 yılan var muska var bi çok şey var masonların serveti olabilir ısksjdjd

nesimmmmmmm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,018
598
113
Dostum çakı ile açılıyor başında 6 yılan var muska var bi çok şey var masonların serveti olabilir ısksjdjd
Ya masonlar onu neden oraya koysun shshshs içinde Donald trumpun yasak ilişkiden doğan kızı necla Özmen'in kanıtları vardır kesin
(Tüm NATO liderleri bu belgeyi yok etmek için geldi net bilgi)

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,770
8,808
113
İcinde onemli sifreler filan varsa eger bi kombine kupona gidecek gibi.
Ehline deng gelmeyen her sey ziyan oluyor. Kumarbazlar olarak cok degisik kafa yapisina sahibiz.
Ben iki sene once evdeki 40 senelik dikiş makinasini letgoya koymustum. Ulan dedim bu tarihi eser resmen. Baktimki 1-2 lira anca ediyor. Cope firlattim😄

lampart_21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,752
1,073
113
İcinde onemli sifreler filan varsa eger bi kombine kupona gidecek gibi.
Ehline deng gelmeyen her sey ziyan oluyor. Kumarbazlar olarak cok degisik kafa yapisina sahibiz.
Ben iki sene once evdeki 40 senelik dikiş makinasini letgoya koymustum. Ulan dedim bu tarihi eser resmen. Baktimki 1-2 lira anca ediyor. Cope firlattim😄
Elbet bir gün bizde kazanacağız