- 7,097
- 2,214
- 113
Sana bağlı kriptexi sağlam yere verirsen vurururuz voleyiEywallah dost umarım forumun hepsi zengin oluruz
Sana bağlı kriptexi sağlam yere verirsen vurururuz voleyiEywallah dost umarım forumun hepsi zengin oluruz
Dost ben bugün sabah araştırıp soruşturacak umarım oyuncak veya dediğin gibi bişey değildirEskiden yunancada beşgen anlamına gelen bir cumle ama şuan ABD savunma birimine dönüşmüş biçimde
Birleşik krallığa satacağımSana bağlı kriptexi sağlam yere verirsen vurururuz voleyi
Olur parayı almadan verme kriptexi ilk önce para deBirleşik krallığa satacağım
Fenerbahçe gelmiş 🤡La havle vela kuvvet
Öyle yapacam zaten hatta ben gitmeyecem bizim sülaleyi gönderirim baktım öldürüyrolar kaçarımOlur parayı almadan verme kriptexi ilk önce para de
Birleşik krallığa satacağım
Umarım öyledir CNm başarılar sana😙Dost ben bugün sabah araştırıp soruşturacak umarım oyuncak veya dediğin gibi bişey değildir
Sülaleden de kurtulmuş olırsun bahaneyleÖyle yapacam zaten hatta ben gitmeyecem bizim sülaleyi gönderirim baktım öldürüyrolar kaçarım
Hajsndjdjjs biz de düzeltiriz bizde yarım postaya başı vücudu dağıtırızUmarım öyledir CNm başarılar sana😙
Bunu görünce aklıma bir oyunda tanıştığım arkadaşım geldi dediğim oyunu oynuyordu onu bir postaya duzelttiler bidahada oynamadı ah o günler ah keşke hatirlamasaydim bende ordan biliyorum geochiyi
Umarım 45 yaşında değilsindirFenerbahçe gelmiş 🤡
Aynen dost bütün sülale kumarbazSülaleden de kurtulmuş olırsun bahaneyle
19 dostUmarım 45 yaşında değilsindir
Dostum hata yaparsam herşey siliniyormuşBaşlığı çevir bakalım belki çil çil altınlar dökülür
Hatasız kul olmaz dostDostum hata yaparsam herşey siliniyormuş
Seni hatan ile sevdim orhannnnnHatasız kul olmaz dost
Çevir gitsin belki ışınlanırsınSeni hatan ile sevdim orhannnnn