- 7,097
- 2,214
- 113
Hayırlı sabahlarNeyse uyuyorum yarın rol açtırırız herkes Allah’a emanet
Hayırlı sabahlarNeyse uyuyorum yarın rol açtırırız herkes Allah’a emanet
Ben bunun uzaylılaein kullandığı gizli birşey olduğunu düşünüyorum😶🌫Çevir gitsin belki ışınlanırsın
Eywallah hayırlı gecelerHayırlı sabahlar
Ellerinden düşmüş dünyaya gelmiş yakında almak için dünyayı istila edeceklerBen bunun uzaylılaein kullandığı gizli birşey olduğunu düşünüyorum😶🌫
Gerçektenmi ayyy yarın bimden erzak alacağım kıtlık gelmekte bu bilgiyi bedavaya verdiğin için tşk ederim sen bir herosunEllerinden düşmüş dünyaya gelmiş yakında almak için dünyayı istila edecekler
Tabi ki şaka gerçek olsa forumu ele geçirirler 🤠 boş kahraman olabilirGerçektenmi ayyy yarın bimden erzak alacağım kıtlık gelmekte
Yalan söyleme ağlarim yinede erzak alicam sen uzaylisinTabi ki şaka gerçek olsa forumu ele geçirirler 🤠
🌌🚀Uzaylılar geliyor kaçççççYalan söyleme ağlarim yinede erzak alicam sen uzaylisin
Ayyy uzaylı selfie çekmiş bunu nerden ogrendin
Siz insanlar dan öğrendimAyyy uzaylı selfie çekmiş bunu nerden ogrendin
Lütfen bana zarar verme cariyen olurum🙏Geldiler geçmiş olsun
Hadi iyisin 1000 mesajın oldu ödül olarak bizim uzay aracını hediye ediremLütfen bana zarar verme cariyen olurum🙏
Sen ağlama ben aglarim💗 ya mesaj kasmiyomki senle konuşuyordumHadi iyisin 1000 mesajın oldu ödül olarak bizim uzay aracını hediye edirem
Kasıyon demedim gözüme çarptı hediye verdm uzay aracını istemiyon muSen ağlama ben aglarim💗 ya mesaj kasmiyomki senle konuşuyordum
Hem PC oyun oynuyorum ikisi birdenSen ağlama ben aglarim💗 ya mesaj kasmiyomki senle konuşuyordum
İsterim tabi bey nasıl istemiyim🫣🥳Kasıyon demedim gözüme çarptı hediye verdm uzay aracını istemiyon mu
O zaman uzaylı da yanında ekstra 🎁hediyeHem PC oyun oynuyorum ikisi birden
Uzaylı çocukların mı olsun istıyon bir uzaylıya bey diyonİsterim tabi bey nasıl istemiyim🫣🥳