3 ordulu aynı konudaysa o konuda kumar her türlü vardır ahandaAha bir ordulu daha
3 ordulu aynı konudaysa o konuda kumar her türlü vardır ahandaAha bir ordulu daha
Sen demi ordulusun la bu nasıl yokluk biladerOyle zaten götümuz boktan kurtulmuyor![]()
Vardirda kazanan zor olur @Slayer33 aha bir ordulu daha3 ordulu aynı konudaysa o konuda kumar her türlü vardır ahanda
Duygulandım ordumuzu çok güzel alanlarda göğe çıkarıyoruz bende bizim memleket niye şanssız diyorum şuraya bakVardirda kazanan zor olur @Slayer33 aha bir ordulu daha
Knk site özeldenKasa 35 çevrim 57
Sıradaki Türkümüz Ordu'nun dereleri. Ne çok ordulu varmışDuygulandım ordumuzu çok güzel alanlarda göğe çıkarıyoruz bende bizim memleket niye şanssız diyorum şuraya bak
Ben diyorum hatta @Başkan da kesin ordulu forumu ordu kaymakamlığından özel yazıyla açtıkSıradaki Türkümüz Ordu'nun dereleri. Ne çok ordulu varmış
Ahmetim seni bu ara göremiyorum naps iş güç mü4de 3ü aşağı yukarı 4 saat sürdü diye düşünürsek. Saat 10 gibi çevrim biter ekstra hızlanmazsa çevrimi bitirmek için. Harcadığı zamana değsin
100 de olur50 k ceksin
Kumarcınin iş güçle ne işi olacakAhmetim seni bu ara göremiyorum naps iş güç mü
niye la kumarcı adam çalışmazmı serhatımKumarcınin iş güçle ne işi olacak
Annem ablamın yanına gidince ev işleri bana kaldı. Foruma pek giremiyorum o yüzden vakit olmuyo. Meslek ev adamı olduk yanlışlıklaAhmetim seni bu ara göremiyorum naps iş güç mü
Çalışır calışırda8 saatin 7 saati maç takip maç yapma forum lara girip bonus bakmayla geçerniye la kumarcı adam çalışmazmı serhatım