- 31,172
- 17,086
- 113
Kanka birde clover cold onu dene satın alım yok yüksekden farmla bazen deli ara ödeme veriyor ikincisi oyunu almaya başladımi peş peşe alıyor 3-4 kere turboya al 30 ar şekilde farmla
enişte sen ne diyin prenses hariç tabi😬Gelir dede 3 sene bi maks veriyo oda 30 sene de denk gelir ömür yeterse
çok oynadım adaş ödeme vermiyorKanka birde clover cold onu dene satın alım yok yüksekden farmla bazen deli ara ödeme veriyor ikincisi oyunu almaya başladımi peş peşe alıyor 3-4 kere turboya al 30 ar şekilde farmla
umarım ya şu kayıp serisini durdurmamız lazım artık100kya yaklaşacak ben inanıyorum
2 tane iy kg vereyim oyna dayı ilk oynayanlar her zaman kazanır boşver prensesi ugliest ienişte sen ne diyin prenses hariç tabi😬
Denediysen tamam adaşçok oynadım adaş ödeme vermiyor
Dost baklava 7 bet 50 hızlı spin otomatik alabirsinumarım ya şu kayıp serisini durdurmamız lazım artık
Evet son zamanlarda hiç bir roll yolunda gitmiyo slottaumarım ya şu kayıp serisini durdurmamız lazım artık
spor yasak2 tane iy kg vereyim oyna dayı ilk oynayanlar her zaman kazanır boşver prensesi ugliest i
tamamDost baklava 7 bet 50 hızlı spin otomatik alabirsin
Spor serbest olan yerden oyna dayı bu fırsat kaçmazspor yasak
Bol şanslar Dost 🙏🍀
10 betten girdikDost baklava 7 bet 50 hızlı spin otomatik alabirsin
Bol şansselam reisler yine ben şu kaybetmeye bir son verelim artık kayıp çok kazanç yok bugün şu şanssızlığı kıralım Bolşansımız olsun
Ne verdi10 betten girdik
10x yapsin da şenlenelim2.x geçti
Big bas hallowen2.x geçti