- 31,259
- 17,115
- 113
Balıklarda yine en iyisi golden like mi ne varya o o ondada bonusda kralı yakalayinca iyi ödüyorbalıkları saldım reis oynamıyorum boş oyunlar onlar çok aşırı oynadım nafile
Balıklarda yine en iyisi golden like mi ne varya o o ondada bonusda kralı yakalayinca iyi ödüyorbalıkları saldım reis oynamıyorum boş oyunlar onlar çok aşırı oynadım nafile

Bonus vardı evet de bütün hesaplarımi nobonus yaptı aw sitesiAga spinleri niye sakliyon bonus faln mi aliyosun
5 satın alma hepsi 20x 15xYok alım yap direk farmdan girmiyor kolay kolay
Tühh5 satın alma hepsi 20x 15x
Hesaplar mi dost paran kalmamis şükretBonus vardı evet de bütün hesaplarımi nobonus yaptı aw sitesi
Birde ağlıyordular ilk maç haksız yenildik felan diye al.kendi evinde adamlar elek etti ilk yariClub brugge 3 atmis atalanta orani 1.5 falandi birde vay be
Aynen iyiki kasamiz yok yoksa kafayi yerdik bayernde 0 0Birde ağlıyordular ilk maç haksız yenildik felan diye al.kendi evinde adamlar elek etti ilk yari
Valla ne yalan diyim patlardik ama gör bak monacoda yenecek benficayiAynen iyiki kasamiz yok yoksa kafayi yerdik bayernde 0 0
Bende oyle dusunuyodum ama evinde benfica belli olmazValla ne yalan diyim patlardik ama gör bak monacoda yenecek benficayi
Ne diyon altanimReyis bende hizimi alamadim hesaptaki eurolari bozdum gelirse 30 kisi 1k payfixler hazirlansin
Atalanta maçı ne olur senceBende oyle dusunuyodum ama evinde benfica belli olmaz
WhatReyis bende hizimi alamadim hesaptaki eurolari bozdum gelirse 30 kisi 1k payfixler hazirlansin
1 3 oldu bile ama burdan vermez dep benceAtalanta maçı ne olur sence
En kotu 3-3 biter gibi1 3 oldu bile ama burdan vermez dep bence
HadiReyis bende hizimi alamadim hesaptaki eurolari bozdum gelirse 30 kisi 1k payfixler hazirlansin