Benim lobi sağlam, Okan 3 vakte kalmaz yolcuHocam bu Okani yiyecekler hazırla kendini
ihtiyarlar heyeti başdanışmanı olarak maalesef yardımcı olamam ben senden daha bitiğim ihtiyarYan tarafta ne yazmışsın öyle..şimdi oraya cvp yazsam konuda sohbet etmeyin der jandarmalar...buraya alintilayayim dddD
Bı iyilik akimida bana yap...Hiç beni kodlarla yorma yeğen,,)
bende sitelerin şifrelerini vereyim banada al..ihtiyarlara iyiligi seversin sen ..
Arda gelir gibiBenim lobi sağlam, Okan 3 vakte kalmaz yolcu
Sadece GalatasarayArda gelir gibi
Alman bir TD lazım ama gençleri oynatacak. Münih altyapısından Eyüp diye bir solak çocuk aldık, ayağı temize de benziyordu 1-2 defa oynattilar sonra hiç oynatmadilarArda gelir gibi
Eyupsporu şaha kaldirdi ,,hiç böyle perfarmans beklemiyordum ardadan..okanda gitsin hadiseyle mayamiye keyif sürsün diyorsun ddDArda gelir gibi
perfarmans nedir nasıl beklenirEyupsporu şaha kaldirdi ,,hiç böyle perfarmans beklemiyordum ardadan..okanda gitsin hadiseyle mayamiye keyif sürsün diyorsun ddD
Hala aktifiz şükürperfarmans nedir nasıl beklenir
Hadise de hadise yani. Ben olsam ben de hadiseyle takılırdımEyupsporu şaha kaldirdi ,,hiç böyle perfarmans beklemiyordum ardadan..okanda gitsin hadiseyle mayamiye keyif sürsün diyorsun ddD
Yok ya ekstra bir şeyi yok o cocugunAlman bir TD lazım ama gençleri oynatacak. Münih altyapısından Eyüp diye bir solak çocuk aldık, ayağı temize de benziyordu 1-2 defa oynattilar sonra hiç oynatmadilar
Bende gençliğimde Ahu Tuğba serpil çakmaklı sibelcani hayal ederdim...ahu gitti ,Serpil çakmalı ateşi söndü,,Sibel cansız kaldı bee yeğenHadise de hadise yani. Ben olsam ben de hadiseyle takılırdım
Oynatmiyorlsr ki görelim ekstrası var mı yok mu. Aynı şekilde Yusuf da çok iyi tekniği oyun zekası var, barcaya kadar bile gitti ama bizde yine yedek kulübesinde. Oynat gitsin daha ne kadar kötüye gidebilir ki yani Okan hocaYok ya ekstra bir şeyi yok o cocugun
Müjde ar der susarımBende gençliğimde Ahu Tuğba serpil çakmaklı sibelcani hayal ederdim...ahu gitti ,Serpil çakmalı ateşi söndü,,Sibel cansız kaldı bee yeğen)
senin neyin kaldı ihtiyar son atımlık 1 kurşununBende gençliğimde Ahu Tuğba serpil çakmaklı sibelcani hayal ederdim...ahu gitti ,Serpil çakmalı ateşi söndü,,Sibel cansız kaldı bee yeğen)
Sen varya sen az değilsin be yeğen..,ben onu bilerek yazmadım,hala iş var onda,kendime saklamistimMüjde ar der susarım
Yusufta yetenek var da. Eyüp basit topçu sana 8-9 Luk performans veremez. Ama standart 6 verirOynatmiyorlsr ki görelim ekstrası var mı yok mu. Aynı şekilde Yusuf da çok iyi tekniği oyun zekası var, barcaya kadar bile gitti ama bizde yine yedek kulübesinde. Oynat gitsin daha ne kadar kötüye gidebilir ki yani Okan hoca
Lan o eyup Almanya dan esc getirtmiş Türkiye ye 🤣Alman bir TD lazım ama gençleri oynatacak. Münih altyapısından Eyüp diye bir solak çocuk aldık, ayağı temize de benziyordu 1-2 defa oynattilar sonra hiç oynatmadilar
Kurşun pas tuttu,,barut nemlendi ,namlu dogrulsada hedefteki hatun yok ortada,,karavana sıkmiyak diye pusudayız .senin neyin kaldı ihtiyar son atımlık 1 kurşunun![]()
benim gibi iltifat edemiyorsan hep karavana hep karavana ihtiyarKurşun pas tuttu,,barut nemlendi ,namlu dogrulsada hedefteki hatun yok ortada,,karavana sıkmiyak diye pusudayız .