Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KUMARBAZ1982 | Kasa 5k Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efkalade1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,148
7,236
113
Yan tarafta ne yazmışsın öyle..şimdi oraya cvp yazsam konuda sohbet etmeyin der jandarmalar...buraya alintilayayim dddD

Bı iyilik akimida bana yap...Hiç beni kodlarla yorma yeğen,,;)) :)
bende sitelerin şifrelerini vereyim banada al..ihtiyarlara iyiligi seversin sen ..
ihtiyarlar heyeti başdanışmanı olarak maalesef yardımcı olamam ben senden daha bitiğim ihtiyar :(

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,375
20,521
113
Alman bir TD lazım ama gençleri oynatacak. Münih altyapısından Eyüp diye bir solak çocuk aldık, ayağı temize de benziyordu 1-2 defa oynattilar sonra hiç oynatmadilar
Yok ya ekstra bir şeyi yok o cocugun

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,573
30,828
113
Yok ya ekstra bir şeyi yok o cocugun
Oynatmiyorlsr ki görelim ekstrası var mı yok mu. Aynı şekilde Yusuf da çok iyi tekniği oyun zekası var, barcaya kadar bile gitti ama bizde yine yedek kulübesinde. Oynat gitsin daha ne kadar kötüye gidebilir ki yani Okan hoca

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,375
20,521
113
Oynatmiyorlsr ki görelim ekstrası var mı yok mu. Aynı şekilde Yusuf da çok iyi tekniği oyun zekası var, barcaya kadar bile gitti ama bizde yine yedek kulübesinde. Oynat gitsin daha ne kadar kötüye gidebilir ki yani Okan hoca
Yusufta yetenek var da. Eyüp basit topçu sana 8-9 Luk performans veremez. Ama standart 6 verir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...