Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumbarayı Patlattım 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,206
3,175
113
1 Euro 1 dolarlık arada tele de attimiz kumbarayi picakla alttan delik açıp patlattım kumar hırsım yusunden. Pişmanım ama kazandim.
Aynı kumrabaya benzer kumbara bulsam yada alttaki deliği nasıl kapatabilirim parayı yerine koycamda anlarlar
sen git önce göbeğini kapat amk pp ye bak

Muş4949

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
446
108
43
1 Euro 1 dolarlık arada tele de attimiz kumbarayi picakla alttan delik açıp patlattım kumar hırsım yusunden. Pişmanım ama kazandim.
Aynı kumrabaya benzer kumbara bulsam yada alttaki deliği nasıl kapatabilirim parayı yerine koycamda anlarlar
Adam gibi itiraf et mke daha neyi düşünüyor Sun hem hırsızlık hemde yalancılık la uğraşma fazla

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,807
2,786
113
Delik acildi bi kere dost kapanmaz

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,766
1,192
113
Ne kadar çıktı kumbaradan dost? Değmiştir umarım.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,364
33,021
113
Bosver akşam fenere 3.5 üst oyna yerine 2 kumbara yaparsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...