- 24
- 35
- 13
Uruyor dedin ya kardeş çoğalmak maksatlı demedin miBize ne la bundan
Uruyor dedin ya kardeş çoğalmak maksatlı demedin miBize ne la bundan
Hadım olman yerinde bi karar olmuşBen hadımim aile kumbarasini patlattim
Like beğendim teskurLa olum adamı linclemeyin sanki siz habersiz hicbirsey alıp satmadiniz kumarci adam yapar çözüm odaklı olun
sen git önce göbeğini kapat amk pp ye bak1 Euro 1 dolarlık arada tele de attimiz kumbarayi picakla alttan delik açıp patlattım kumar hırsım yusunden. Pişmanım ama kazandim.
Aynı kumrabaya benzer kumbara bulsam yada alttaki deliği nasıl kapatabilirim parayı yerine koycamda anlarlar
Tabi ya bu kesin o dirabzonli s.gik uşakNumune, 77 yaşında. Yazış tarzı trabzonlu temel midir nedir ona benziyor. Şu tc onaysızları ve multileri bir banlasanız artık.
Adam gibi itiraf et mke daha neyi düşünüyor Sun hem hırsızlık hemde yalancılık la uğraşma fazla1 Euro 1 dolarlık arada tele de attimiz kumbarayi picakla alttan delik açıp patlattım kumar hırsım yusunden. Pişmanım ama kazandim.
Aynı kumrabaya benzer kumbara bulsam yada alttaki deliği nasıl kapatabilirim parayı yerine koycamda anlarlar
Toplam kaç TL etti girdiğin risk dostDovisci bı poşet bozuk para görünce çaldığımı filan düşündü. Üstüne kaybetsen kötü olurdu
Aylem çok düzenli insanlar. Marketten indirimsiz eşya almazlar. Salondaki kumbarayi patlattığı mi bilseler bı delik bana acarlarAdam gibi itiraf et mke daha neyi düşünüyor Sun hem hırsızlık hemde yalancılık la uğraşma fazla
9 bin tele ama vurdum 30 bin cektimToplam kaç TL etti girdiğin risk dost
Delik acildi bi kere dost kapanmaz1 Euro 1 dolarlık arada tele de attimiz kumbarayi picakla alttan delik açıp patlattım kumar hırsım yusunden. Pişmanım ama kazandim.
Bosver akşam fenere 3.5 üst oyna yerine 2 kumbara yaparsın1 Euro 1 dolarlık arada tele de attimiz kumbarayi picakla alttan delik açıp patlattım kumar hırsım yusunden. Pişmanım ama kazandim.
Kamil yaTam bir numunesin
Yk oynamam kumbara parasını ayırdım. Aynısından bulamam ama biri bantla dedi. Tumlettim koydum dicemBosver akşam fenere 3.5 üst oyna yerine 2 kumbara yaparsın
Ooo helal dostime dmyi bı yesillendir bizim o zaman 🤣9 bin tele ama vurdum 30 bin cektim
Like begendimİlk konu ilk mesaj kardeşim harbi ismin gibi NUMUNElikmişin tebrikler 😂😂
Ben kumbrayi patlattim sende beni patlatcan gibi dm direk mesac miOoo helal dostime dmyi bı yesillendir bizim o zaman 🤣