Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumbarayı Patlattım 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

is45kardesler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,086
534
113
1 Euro 1 dolarlık arada tele de attimiz kumbarayi picakla alttan delik açıp patlattım kumar hırsım yusunden. Pişmanım ama kazandim.
Aynı kumrabaya benzer kumbara bulsam yada alttaki deliği nasıl kapatabilirim parayı yerine koycamda anlarlar
Kumbaradaki delik kapanirda ogrendiklerinde sana delik acarlarsa senin delik nasıl kapanacak

Numune

Üye
Yeni Üye
24
35
13
Jaa hahaha ya herkes neden zorba yapıyor. Bu bı problem evet ama hepimiz yaptık. Ben psmanim evet ama buna benzer çok şey yaşayan kişiler var. Benim patlatablcem şey buydu. Bı kere babamın iş bankı kendime kurdum patlatamadan müdahale ettiler score çok yuksekti

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,208
3,176
113
Jaa hahaha ya herkes neden zorba yapıyor. Bu bı problem evet ama hepimiz yaptık. Ben psmanim evet ama buna benzer çok şey yaşayan kişiler var. Benim patlatablcem şey buydu. Bı kere babamın iş bankı kendime kurdum patlatamadan müdahale ettiler score çok yuksekti
isminin hakkını veriyosun

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,195
23,968
113
Nerde ban yiyip gelen var Multi açıp saçma sapan sohbet açıyor. 77 yaşında dedesinin ebesinin üstüne hesap açıyor. Birde utanmıyor.
Ve böyleleri popüler olur. Değerli olur. Forumda en Angarya işleri yapıp ortalığı karıştır, el üstünde tutulur . Hiç sekmez . Açtığı konuya bak hahhahhaa

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,409
1,802
113
1 Euro 1 dolarlık arada tele de attimiz kumbarayi picakla alttan delik açıp patlattım kumar hırsım yusunden. Pişmanım ama kazandim.
Aynı kumrabaya benzer kumbara bulsam yada alttaki deliği nasıl kapatabilirim parayı yerine koycamda anlarlar
Buna benzer bişey başıma geldi arkadaşlar bu kumar bizi hırsız da ediyor amq iş çılığından çıkıyor bugün bir camiye girdim 1 saat zaman geçirip çarşıya gitmek için bir oda gibi bölüm var namaz kılıp oturabiliyorsun
Baktım sadaka kutusu açık içinde deste ile 10-20-50-200 liralık paralar tam paraya ihtiyacım olduğu vakit şeytana uydum aldım ama onu yerine geri koyacam ben kötü olurum gerçekten bu iddaa bize neler yaptırıyor

Numune

Üye
Yeni Üye
24
35
13
Buna benzer bişey başıma geldi arkadaşlar bu kumar bizi hırsız da ediyor amq iş çılığından çıkıyor bugün bir camiye girdim 1 saat zaman geçirip çarşıya gitmek için bir oda gibi bölüm var namaz kılıp oturabiliyorsun
Baktım sadaka kutusu açık içinde deste ile 10-20-50-200 liralık paralar tam paraya ihtiyacım olduğu vakit şeytana uydum aldım ama onu yerine geri koyacam ben kötü olurum gerçekten bu iddaa bize neler yaptırıyor
Omg sen lucifer

burdurlu1515

Allah var gam yok!!!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,707
1,666
113
Resmini çek Google resimlerden arat illaki aynı kümbarayi satan yer vardır

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,058
27,423
113
Kumbarayı patlattım dediğinde bir an korktuğum şey mi oldu acaba dedim. Neyse ki o kdar derin boyutlara gelmemiş kriz

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,816
3,735
113
Yuh artık camiden para çalmış vay arkadaş

Numune

Üye
Yeni Üye
24
35
13
Jaaa bide üstüne molotof atsaydin o kötü olmuş zorba olmak istemem ama sen 😈

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,409
1,802
113
Jaaa bide üstüne molotof atsaydin o kötü olmuş zorba olmak istemem ama sen 😈
Dürüst olmazsam rahatsız olmazsam yazmazdım zaten bu iddaa herşey yaptırır senin olayda bir benzeri gidişatımız kötü ama ben gider koyarım namusum şerefim üstüne yemin ederim bize keşke ders olsa

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,510
32,625
113
@fatih1983 bak bana laf eden adama 😂😂😂😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...