- 1,507
- 509
- 113
Evet mesac mesac dosti yok estfBen kumbrayi patlattim sende beni patlatcan gibi dm direk mesac mi
Evet mesac mesac dosti yok estfBen kumbrayi patlattim sende beni patlatcan gibi dm direk mesac mi
Kumbaradaki delik kapanirda ogrendiklerinde sana delik acarlarsa senin delik nasıl kapanacak1 Euro 1 dolarlık arada tele de attimiz kumbarayi picakla alttan delik açıp patlattım kumar hırsım yusunden. Pişmanım ama kazandim.
Aynı kumrabaya benzer kumbara bulsam yada alttaki deliği nasıl kapatabilirim parayı yerine koycamda anlarlar
isminin hakkını veriyosunJaa hahaha ya herkes neden zorba yapıyor. Bu bı problem evet ama hepimiz yaptık. Ben psmanim evet ama buna benzer çok şey yaşayan kişiler var. Benim patlatablcem şey buydu. Bı kere babamın iş bankı kendime kurdum patlatamadan müdahale ettiler score çok yuksekti
Para veremem ama 200 mücevher oldu profilimde gorunuyor onu vereebilirim veriliyorsa işine yararmiEvet mesac mesac dosti yok estf
Ve böyleleri popüler olur. Değerli olur. Forumda en Angarya işleri yapıp ortalığı karıştır, el üstünde tutulur . Hiç sekmez . Açtığı konuya bak hahhahhaaNerde ban yiyip gelen var Multi açıp saçma sapan sohbet açıyor. 77 yaşında dedesinin ebesinin üstüne hesap açıyor. Birde utanmıyor.
Hahaha kendine cevap vermişsin üzülmeVe böyleleri popüler olur. Değerli olur. Forumda en Angarya işleri yapıp ortalığı karıştır, el üstünde tutulur . Hiç sekmez . Açtığı konuya bak hahhahhaa
Sen üstüne alınmışsın ki cevap veriyorsun. Saçma sapan konular açmaya devamHahaha kendine cevap vermişsin üzülme
Münakaşa düşük enerji istemek için sormadım. Hayat stresini bu paylaşımda kullanmak seni rahtlatacaksa devam et ama ben kötü bişey demedimSen üstüne alınmışsın ki cevap veriyorsun. Saçma sapan konular açmaya devam
Buna benzer bişey başıma geldi arkadaşlar bu kumar bizi hırsız da ediyor amq iş çılığından çıkıyor bugün bir camiye girdim 1 saat zaman geçirip çarşıya gitmek için bir oda gibi bölüm var namaz kılıp oturabiliyorsun1 Euro 1 dolarlık arada tele de attimiz kumbarayi picakla alttan delik açıp patlattım kumar hırsım yusunden. Pişmanım ama kazandim.
Aynı kumrabaya benzer kumbara bulsam yada alttaki deliği nasıl kapatabilirim parayı yerine koycamda anlarlar
Omg sen luciferBuna benzer bişey başıma geldi arkadaşlar bu kumar bizi hırsız da ediyor amq iş çılığından çıkıyor bugün bir camiye girdim 1 saat zaman geçirip çarşıya gitmek için bir oda gibi bölüm var namaz kılıp oturabiliyorsun
Baktım sadaka kutusu açık içinde deste ile 10-20-50-200 liralık paralar tam paraya ihtiyacım olduğu vakit şeytana uydum aldım ama onu yerine geri koyacam ben kötü olurum gerçekten bu iddaa bize neler yaptırıyor
Kumbarayı patlattım dediğinde bir an korktuğum şey mi oldu acaba dedim. Neyse ki o kdar derin boyutlara gelmemiş kriz1 Euro 1 dolarlık arada tele de attimiz kumbarayi picakla alttan delik açıp patlattım kumar hırsım yusunden. Pişmanım ama kazandim.
Yuh artık camiden para çalmış vay arkadaşBuna benzer bişey başıma geldi arkadaşlar bu kumar bizi hırsız da ediyor amq iş çılığından çıkıyor bugün bir camiye girdim 1 saat zaman geçirip çarşıya gitmek için bir oda gibi bölüm var namaz kılıp oturabiliyorsun
Baktım sadaka kutusu açık içinde deste ile 10-20-50-200 liralık paralar tam paraya ihtiyacım olduğu vakit şeytana uydum aldım ama onu yerine geri koyacam ben kötü olurum gerçekten bu iddaa bize neler yaptırıyor
Jaaa bide üstüne molotof atsaydin o kötü olmuş zorba olmak istemem ama sen 😈Buna benzer bişey başıma geldi arkadaşlar bu kumar bizi hırsız da ediyor amq iş çılığından çıkıyor bugün bir camiye girdim 1 saat zaman geçirip çarşıya gitmek için bir oda gibi bölüm var namaz kılıp oturabiliyorsun
Dürüst olmazsam rahatsız olmazsam yazmazdım zaten bu iddaa herşey yaptırır senin olayda bir benzeri gidişatımız kötü ama ben gider koyarım namusum şerefim üstüne yemin ederim bize keşke ders olsaJaaa bide üstüne molotof atsaydin o kötü olmuş zorba olmak istemem ama sen 😈
@fatih1983 bak bana laf eden adama 😂😂😂😂😂Buna benzer bişey başıma geldi arkadaşlar bu kumar bizi hırsız da ediyor amq iş çılığından çıkıyor bugün bir camiye girdim 1 saat zaman geçirip çarşıya gitmek için bir oda gibi bölüm var namaz kılıp oturabiliyorsun
Samimiyetin dürüst olmak takdir ediyomDürüst olmazsam rahatsız olmazsam yazmazdım zaten bu iddaa herşey yaptırır senin olayda bir benzeri gidişatımız kötü ama ben gider koyarım namusum şerefim üstüne yemin ederim bize keşke ders olsa