Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumbarayı Patlattım 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Spyzera

Herhangi Bir Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,537
2,520
113
nasıl bir kumbara olduğunu at çözüm buluruz belki internette arayarak

FcCf2503

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
686
318
63
Senin konunu anladik tamm da Adam caminin icinden sadaka kutusunun icindeki parayi patlatmis. Biraz olsa sen yine iyi seytana denk gelmissin kotunun kotusu var. Vay amk hayatimiz skilms haberimiz yok

sinancan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
800
495
63
ŞİMDİ BURDA ÖNEMLİ OLAN KAÇ YTL PATLATTIĞIN.ÇÜNKÜ BİZİM PARAMIZ G.TÜNE YAPRAK TAKAN PAPAYENİGİNE PARASINDAN BİLE DEĞERSİZ TL Yİ YERİNE KOYARSINDA DOLAR VE EURO'YU KOYAMAZSIN ONLAR SANA ARKADAN KOYAR

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,409
1,802
113
@fatih1983 bak bana laf eden adama 😂😂😂😂😂
Senin gibilerden almaktan iyidir aldığımı koyacağımı Allah'ta biliyor sadece o an günaha girdik işte ama normalde kilitli olurdu orası ya büyük imtihandan geçtim yada zor zamanımda yetişti ne aldığımı biliyorum zaten geri koyarım

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,816
3,735
113
Senin gibilerden almaktan iyidir aldığımı koyacağımı Allah'ta biliyor sadece o an günaha girdik işte ama normalde kilitli olurdu orası ya büyük imtihandan geçtim yada zor zamanımda yetişti ne aldığımı biliyorum zaten geri koyarım
Suçunu itiraf etmişsin emniyete bildiriyroum seni 250 TL mi vermezsin he hapse gir şimdi 🤣

Aslan4134

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,432
662
113
1 Euro 1 dolarlık arada tele de attimiz kumbarayi picakla alttan delik açıp patlattım kumar hırsım yusunden. Pişmanım ama kazandim.
Aynı kumrabaya benzer kumbara bulsam yada alttaki deliği nasıl kapatabilirim parayı yerine koycamda anlarlar
Adamsın

sinan3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
287
63
1 Euro 1 dolarlık arada tele de attimiz kumbarayi picakla alttan delik açıp patlattım kumar hırsım yusunden. Pişmanım ama kazandim.
Aynı kumrabaya benzer kumbara bulsam yada alttaki deliği nasıl kapatabilirim parayı yerine koycamda anlarlar
Admin biz şikayet açıyoz kaldırıyonuz adam boş yapıyo kaldırmıyonuz

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,388
5,266
113
Numara yapmıyorsa rum olabilir, başka bir ecnebi ülkeden de olabilir ama Türk değil, tabii numara yapmıyorsa😆

Asikral27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,116
376
83
Leğem yaptır metalse kimse anlamaz bu konu içinse ayrıca saygılarımı sunarım adamsın

asooo

Piizmitli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,504
113
Telede attimiz nedir amk ya para harcamak bir sanattır oda sende yok

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,356
1,898
113
İnşallah hemen farkedikip kumbaraya otururlar seni numune hiçmi utanmadın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...