- 2,537
- 2,520
- 113
nasıl bir kumbara olduğunu at çözüm buluruz belki internette arayarak
Evet beni linclemiyorlar o cami kumbaracisini hedef aldilarSenin konunu anladik tamm da Adam caminin icinden sadaka kutusunun icindeki parayi patlatmis. Biraz olsa sen yine iyi seytana denk gelmissin kotunun kotusu var. Vay amk hayatimiz skilms haberimiz yok
Sıkıntılı durumlar bunlar. En iyisi kinamamakEvet beni linclemiyorlar o cami kumbaracisini hedef aldilar
Bu adam şeytan herkesi kendi gibi biliyor@fatih1983 bak bana laf eden adama 😂😂😂😂😂
Dokuz bin küsur ama 30 yaptimŞİMDİ BURDA ÖNEMLİ OLAN KAÇ YTL PATLATTIĞIN.ÇÜNKÜ BİZİM PARAMIZ G.TÜNE YAPRAK TAKAN PAPAYENİGİNE PARASINDAN BİLE DEĞERSİZ TL Yİ YERİNE KOYARSINDA DOLAR VE EURO'YU KOYAMAZSIN ONLAR SANA ARKADAN KOYAR
Senin gibilerden almaktan iyidir aldığımı koyacağımı Allah'ta biliyor sadece o an günaha girdik işte ama normalde kilitli olurdu orası ya büyük imtihandan geçtim yada zor zamanımda yetişti ne aldığımı biliyorum zaten geri koyarım@fatih1983 bak bana laf eden adama 😂😂😂😂😂
Suçunu itiraf etmişsin emniyete bildiriyroum seni 250 TL mi vermezsin he hapse gir şimdi 🤣Senin gibilerden almaktan iyidir aldığımı koyacağımı Allah'ta biliyor sadece o an günaha girdik işte ama normalde kilitli olurdu orası ya büyük imtihandan geçtim yada zor zamanımda yetişti ne aldığımı biliyorum zaten geri koyarım
Adamsın1 Euro 1 dolarlık arada tele de attimiz kumbarayi picakla alttan delik açıp patlattım kumar hırsım yusunden. Pişmanım ama kazandim.
Aynı kumrabaya benzer kumbara bulsam yada alttaki deliği nasıl kapatabilirim parayı yerine koycamda anlarlar
Admin biz şikayet açıyoz kaldırıyonuz adam boş yapıyo kaldırmıyonuz1 Euro 1 dolarlık arada tele de attimiz kumbarayi picakla alttan delik açıp patlattım kumar hırsım yusunden. Pişmanım ama kazandim.
Aynı kumrabaya benzer kumbara bulsam yada alttaki deliği nasıl kapatabilirim parayı yerine koycamda anlarlar
Konumdan git mücevher avcısı. Bozdurmak için mesej kasiyosunAdmin biz şikayet açıyoz kaldırıyonuz adam boş yapıyo kaldırmıyonuz
AhshsjjaşsşjdşKonumdan git mücevher avcısı. Bozdurmak için mesej kasiyosun
Kişi kendinden bilir işiKonumdan git mücevher avcısı. Bozdurmak için mesej kasiyosun
Leğem yaptır metalse kimse anlamaz bu konu içinse ayrıca saygılarımı sunarım adamsın1 Euro 1 dolarlık arada tele de attimiz kumbarayi picakla alttan delik açıp patlattım kumar hırsım yusunden. Pişmanım ama kazandim.
Ah Metin kardeşim adamı linçlemeyin demişsinde şimdi millet işi gücü bırakıp kumbarayi nasıl tamir edeceginimi düşünsünLa olum adamı linclemeyin sanki siz habersiz hicbirsey alıp satmadiniz kumarci adam yapar çözüm odaklı olun