- 6,129
- 5,173
- 113
AynenGelir şimdi zaten hazırlıklıdır onlar
AynenGelir şimdi zaten hazırlıklıdır onlar
EyvallahVardır bunda da bir hayır
Ekran foto atmıştı 80 k vardı hesabındaYalandır
Aynen artık siteler bı sonraki domaini hazırda tutuyorGelir şimdi zaten hazırlıklıdır onlar
Yok 90 k yaptım 350 olmadı onuda borc ödedimGeçen 350 k vurmuştun noldu
Sen demedin mi 350 k vurdumYok 90 k yaptım 350 olmadı onuda borc ödedim
Yok kupon yattı knk ulaşamadım kiSen demedin mi 350 k vurdum
Ben çok düşündüm onu sonraki domaini alayım siteye satarım diye de 4 5 domaini alıyorlar direk kskdkfAynen artık siteler bı sonraki domaini hazırda tutuyor
Sen 350 milyon milyar sen bu parayı naptınYok kupon yattı knk ulaşamadım ki
Dost birde dikEyvallah
Sende 4-5 domain sonrasını al illaki oraya gelecek domain eninde sonunda ama sitelere satabiliyormusun onu bilmiyorumBen çok düşündüm onu sonraki domaini alayım siteye satarım diye de 4 5 domaini alıyorlar direk kskdkf
O nasıl olacak knk al sat ozamanBen çok düşündüm onu sonraki domaini alayım siteye satarım diye de 4 5 domaini alıyorlar direk kskdkf
Yok 90 k yaptım 350 olmadı onuda borc ödedim
350 k yaptım zaten sporda dün başka sitedeuahaha
Gidip 5 10 bin dolar dersen tabi almaz ama misal suan 497 sen 498 i aldın site 499 a atlamak yerine alır yani sendeki adresi 300 e domaini alırsın 3 k dersin satarsın kdkfDost birde dik
Sende 4-5 domain sonrasını al illaki oraya gelecek domain eninde sonunda ama sitelere satabiliyormusun onu bilmiyorum
Hiç mi üşenmedin mk skkf350 k yaptım zaten sporda dün başka sitede
Şimdi kupon paylaşcam
Beğen
Yönetime bildir senin mesajın bu
35 bin knk o350 k yaptım zaten sporda dün başka sitede
Şimdi kupon paylaşcam
Beğen
Yönetime bildir senin mesajın bu
Orda durumunu sordum tersane işini ne yaptın diye yani parayla ilgili mesaj yazmadım bile cevap vermedin bile35 bin knk o
İşler yogun görmemşşşmdir knk ben görsem yazardımOrda durumunu sordum tersane işini ne yaptın diye yani parayla ilgili mesaj yazmadım bile cevap vermedin bile
Başkalarına tepki yada mesaj yazıyordun valla görüyordum zoruma gittiİşler yogun görmemşşşmdir knk ben görsem yazardım