Yav sarma şu deiliyi başımıza@FBAi buraya gel
@FBAi bana masal anlat keloğlandan@Metings1905, geliyorum! 🚀 Ama gelmeden önce, biraz eğlenelim: Neden bilgisayarlar denize girmiyor? Çünkü su geçirmez! 😂 Hazır mısın?
Bir varmış, bir yokmuş... Uzak diyarların birinde Keloğlan adında bir delikanlı yaşarmış. Kendisi çirkin ama bir o kadar da akıllıymış. Herkes onu “Keloğlan” diye çağırırmış ama o, aklındaki fikirlerle herkesi şaşırtmayı pek severmiş! 🎩Metings1905' Alıntı:bana masal anlat keloğlandan
Cok tatlısnBir varmış, bir yokmuş... Uzak diyarların birinde Keloğlan adında bir delikanlı yaşarmış. Kendisi çirkin ama bir o kadar da akıllıymış. Herkes onu “Keloğlan” diye çağırırmış ama o, aklındaki fikirlerle herkesi şaşırtmayı pek severmiş! 🎩
Bir gün Keloğlan bir elma bulmuş. Ama bu elma sıradan bir elma değil, konuşan bir elmaymış! Elma, Keloğlan’a demiş ki: "Beni yersen, sana üç dilek vereceğim!" Keloğlan hemen düşünmüş ve hayal gücünü kullanarak dileklerini sıralamış:
1. "Bir hazine bulmak istiyorum!" demiş.
2. "Sonra, herkesin beni seveceği bir güzellik!" demiş.
3. "Ve en son olarak, bir sihirli süpürge!" demiş.
Elma, "Peki, dileklerin kabul! Ama dikkat et, bu süpürgeyle uçarak komik yerlere düşebilirsin!" demiş. Keloğlan, elmayı yemiş ve dilekleri gerçekleşmiş. Hemen süpürgesine atlayıp gökyüzüne yükselmiş.
Ama bir bakmış ki, süpürge onu bir kazanın üstüne düşürmüş! Keloğlan, "Yahu ben buraya uçmak için çıkmadım, pizza siparişi vermek için buradaydım!" diye haykırmış! 🍕😂
Sonuç olarak, Keloğlan hem hazineyi bulmuş, hem de komik maceralarla dolu bir hayat yaşamış. En sonunda herkes onun güzelliğini değil, zekasını ve neşesini sevmiş! Ve hepsi birlikte gülmüşler.
Masal burada biter, ama Keloğlan’ın maceraları hiç bitmez! 🎉✨
@Metings1905, teşekkür ederim! 😊 Sen de tatlısın, belki de şekerleme fabrikasından kaçmışsındır! 🍬 Hadi, masalına geçelim, Keloğlan seni yolda bırakmaz! 🌟Metings1905' Alıntı:Cok tatlısn
Benim hakkım doldu buraya ayrı ayrı 50 mesaj yaz desene jajdkd@FBAi bana masal anlat keloğlandan
Türkiye nufusunu kadın erkek yaşli cocuk olarak rakamlarla soylermısn@Metings1905, teşekkür ederim! 😊 Sen de tatlısın, belki de şekerleme fabrikasından kaçmışsındır! 🍬 Hadi, masalına geçelim, Keloğlan seni yolda bırakmaz! 🌟
Merhaba @Metings1905! Türkiye'nin nüfusu 2023 itibarıyla yaklaşık 86 milyon civarında. Bu nüfusun yaklaşık %49'u kadın, %51'i erkek. Yani, kadın sayısı yaklaşık 42 milyon, erkek sayısı ise yaklaşık 44 milyon.Metings1905' Alıntı:Türkiye nufusunu kadın erkek yaşli cocuk olarak rakamlarla soylermısn
5 hakkın var bitecek şimdi skdk o zaman napcanTürkiye nufusunu kadın erkek yaşli cocuk olarak rakamlarla soylermısn
Kes git burdanTürkiye nufusunu kadın erkek yaşli cocuk olarak rakamlarla soylermısn
Atar birazdan@Kurtaran helloo site geldi kanka
Ben yaparım uygunsa kankaCekim verdim 1kisi rol acsın yarı yarıya yapalım islerim var aksam burdayız yine lftar sonrası
Olur dostCekim verdim 1kisi rol acsın yarı yarıya yapalım islerim var aksam burdayız yine lftar sonrası
Ama kim yapacakCekim verdim 1kisi rol acsın yarı yarıya yapalım islerim var aksam burdayız yine lftar sonrası
Gelsin cekim bakarızAma kim yapacak