Kaçıncı batışı kaçıncı banlattırışı. İmkansız bırakamaz. Sadece küstü oynamıyor. Kazanma serisi yakalarsa neşesi yerine gelir her şeyi unutur. Eleştirmiyorum hepimiz aynıyız. Seviyoruz metocanı. @golcumetinHarbiden üzüldüm bak şaka bir yana gece biranda gelip yerli yersiz birşeyler yazıp mutlu ederdi,
En son DM attı az önce 20 k vardı bütün param gitti bu işin sonu yok diye sonra gelmiş burada banlayın yazmış
Max 1 hafta sonra gelir. Bana güveninYaş ilerledikçe duygusallık artıyor. Kumar enerjimizi çekti aldı içimizden... En azından birbirimize takılıyorduk ya . Herşey günün birinde herkes için iyi olur umarım. Herkesin gönlünce olsun
Bende 1 1.5 aya yapacam bu işin sonu yok golcü doğru demiş sadece yaşımız geçiyor testoHarbiden üzüldüm bak şaka bir yana gece biranda gelip yerli yersiz birşeyler yazıp mutlu ederdi,
En son DM attı az önce 20 k vardı bütün param gitti bu işin sonu yok diye sonra gelmiş burada banlayın yazmış
Sizlerin geçiyor gençlik biz eleğimizi eledik duvara astık çoluk çocuk sahibi olduk 20 li yaşlarda yaşadık yaşayacağımı siz düşünün kendinizi çıkın gezin takılın manita yapın hayat dışarıdaBende 1 1.5 aya yapac bu işin sonu yok golcü doğru demiş sadece yaşımız geçiyor testo
Valla öyle yapacam burda ruhsuz gibiyiz sosyal hayat filan sıfır hepSizlerin geçiyor gençlik biz eleğimizi eledik duvara astık çoluk çocuk sahibi olduk 20 li yaşlarda yaşadık yaşayacağımı siz düşünün kendinizi çıkın gezin takılın manita yapın hayat dışarıda
30 lu yaşlara gelince eyvah dersin seni kimse beğenmez sende kimseyi beğenmezsin geriye dönüp baktığında keşkeler düşer diline biran önce hayatına bak kardeşim bizleri örnek almayın biz bu saatten sonra gezsek nolur evde otursak nolurValla öyle yapacam burda ruhsuz gibiyiz sosyal hayat filan sıfır hep
Doğru abi 1.5 aya ins duzluge cikacam ondan sonra beni goremiyeceksiniz çünkü burda herkes kayvetmeye mahkum30 lu yaşlara gelince eyvah dersin seni kimse beğenmez sende kimseyi beğenmezsin geriye dönüp baktığında keşkeler düşer diline biran önce hayatına bak kardeşim bizleri örnek almayın biz bu saatten sonra gezsek nolur evde otursak nolur
yokBayramın 2.günü kuyumcular açıkmıdır arkadaşlar çevremde kuyumcu yok bilgisi olan varmı
Acıma Metine geri gelir..Süreli atsaydın reis be bian kafası esti hepimizde olur süresiz atmasaydın üzüldük
Bu sefer çok kararlı gibiydi hocamAcıma Metine geri gelir..
Metin 3.gun sonra başkana yazar ben ettim sen etme ağam diyeBu sefer çok kararlı gibiydi hocam
Hahhahhah of Malatyali44 yakıyorsun bu gece 😂😂Ben de bütün samimiyetimle, bayramda açık hac malzemesi satan yer var mı diye konu açacağım birazdan.
Dayı sen hiç ayık gezmiyon mu ya git avmlerde açıktırBayramın 2.günü kuyumcular açıkmıdır arkadaşlar çevremde kuyumcu yok bilgisi olan varmı
Yok be dost son nefesimi veriyorumHahhahhah of Malatyali44 yakıyorsun bu gece 😂😂