Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kuyumcular Açık Mı

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
738
437
63
Harbiden üzüldüm bak şaka bir yana gece biranda gelip yerli yersiz birşeyler yazıp mutlu ederdi,
En son DM attı az önce 20 k vardı bütün param gitti bu işin sonu yok diye sonra gelmiş burada banlayın yazmış
Kaçıncı batışı kaçıncı banlattırışı. İmkansız bırakamaz. Sadece küstü oynamıyor. Kazanma serisi yakalarsa neşesi yerine gelir her şeyi unutur. Eleştirmiyorum hepimiz aynıyız. Seviyoruz metocanı. @golcumetin

byvictory123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,134
355
83
AVM de ve büyük carsidakiler açıktır mahalle kuyumcuları kalalidkr

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
738
437
63
Yaş ilerledikçe duygusallık artıyor. Kumar enerjimizi çekti aldı içimizden... En azından birbirimize takılıyorduk ya . Herşey günün birinde herkes için iyi olur umarım. Herkesin gönlünce olsun
Max 1 hafta sonra gelir. Bana güvenin :) metocan adamdır severiz. Biraz kafa dinlesin.

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,397
10,062
113
Harbiden üzüldüm bak şaka bir yana gece biranda gelip yerli yersiz birşeyler yazıp mutlu ederdi,
En son DM attı az önce 20 k vardı bütün param gitti bu işin sonu yok diye sonra gelmiş burada banlayın yazmış
Bende 1 1.5 aya yapacam bu işin sonu yok golcü doğru demiş sadece yaşımız geçiyor testo

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,351
20,898
113
Bende 1 1.5 aya yapac bu işin sonu yok golcü doğru demiş sadece yaşımız geçiyor testo
Sizlerin geçiyor gençlik biz eleğimizi eledik duvara astık çoluk çocuk sahibi olduk 20 li yaşlarda yaşadık yaşayacağımı siz düşünün kendinizi çıkın gezin takılın manita yapın hayat dışarıda

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,397
10,062
113
Sizlerin geçiyor gençlik biz eleğimizi eledik duvara astık çoluk çocuk sahibi olduk 20 li yaşlarda yaşadık yaşayacağımı siz düşünün kendinizi çıkın gezin takılın manita yapın hayat dışarıda
Valla öyle yapacam burda ruhsuz gibiyiz sosyal hayat filan sıfır hep

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,351
20,898
113
Valla öyle yapacam burda ruhsuz gibiyiz sosyal hayat filan sıfır hep
30 lu yaşlara gelince eyvah dersin seni kimse beğenmez sende kimseyi beğenmezsin geriye dönüp baktığında keşkeler düşer diline biran önce hayatına bak kardeşim bizleri örnek almayın biz bu saatten sonra gezsek nolur evde otursak nolur

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,397
10,062
113
30 lu yaşlara gelince eyvah dersin seni kimse beğenmez sende kimseyi beğenmezsin geriye dönüp baktığında keşkeler düşer diline biran önce hayatına bak kardeşim bizleri örnek almayın biz bu saatten sonra gezsek nolur evde otursak nolur
Doğru abi 1.5 aya ins duzluge cikacam ondan sonra beni goremiyeceksiniz çünkü burda herkes kayvetmeye mahkum

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,421
2,540
113
Ananın babanın altını mı bozacan

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,804
17,842
113
Ben de bütün samimiyetimle, bayramda açık hac malzemesi satan yer var mı diye konu açacağım birazdan.