Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı LordVoldemort / 50K Japonya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,968
11,329
113
Beni şaşırttı beklemezdim böyle bişey.benim kazanan kuponun olunca hiç boş cevirmedim onu eğer para bittiysede durumu izah ettim adam ipleyip cvp bile vermedi ya la.o kupon erhanin olaydi en kotu 2 3 la ateslerdi bana erhaninki kadar olamaz Umut 😁
Güllü Erhanıda severdimde şu sıralar çok ayar ediyor beni söveceğim söveceğim zor tutuyorum kendimi eski kadim dostluğumuzun hatrına dayı 😅

sulo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,777
2,595
113
🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,968
11,329
113
Maçta çok geç ve 4de falan olsa iyiydi.yanliz özel çok iyiymiş he degermiste sefiliz bu ara hiç bişey oynayamiyozki awk
Valla ben özeli görünce içime çok sinmişti dayı normal oranı 4 yapıyordu.Maksı 5K görünce gidiyorsa bu kupondan gitsin normal oynasam 20K verir kombin hoşuma gitti deneyelim dedim bakalım ne olacak sabaha

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,438
63,463
113
Güllü Erhanıda severdimde şu sıralar çok ayar ediyor beni söveceğim söveceğim zor tutuyorum kendimi eski kadim dostluğumuzun hatrına dayı 😅
La yok ne dövmesi burda bı sikibti yada arkanda durucak nadir adamlardan biri odur bu yanlış anlaşılma olmuştur seni taniyor o banada kim olduğunu o söyledi yoksa tanımadığım adamların konusuna pek gitmiyorum erhanda seni seviyo biliyorum bı yanislik vardır

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33,183
12,638
113

rabnevar96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
770
254
63
kalbim sıkışıyor son parayla bu bahsı aldım ev 5 te 5 yapmıs lıder penaltı kacırdı 1 1 bıttı mac
WhatsApp Image 2026-06-21 at 01.06.31.jpeg

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,557
29,975
113

Kayserili

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,978
1,097
113

sulo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,777
2,595
113
japonya çok iyi takım supriz olmazsa rahat gelir gibi ama ispanya yeşil burun maçından sonra butun kararlarim değişti

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,968
11,329
113
La yok ne dövmesi burda bı sikibti yada arkanda durucak nadir adamlardan biri odur bu yanlış anlaşılma olmuştur seni taniyor o banada kim olduğunu o söyledi yoksa tanımadığım adamların konusuna pek gitmiyorum erhanda seni seviyo biliyorum bı yanislik vardır
Güllü hazretleri beni babamdan iyi tanıyorda 6-7 yıllık tanıdığım sevdiğim adam şu sıralar yorumlarına çok tutuluyorum yoksa kerata her zaman kalbimde dayı 😂 Bu forumda ne yıllarımız geçti eskileri hep çok seviyorum hala.Sürgün nickini herkes bilmez 😂 Senin bilader vardı dayı forumda o ne yaptı oda eskilerin adamıydı abili kardeşli yargı modunu açıyordunuz arada sonra Ünal’ı çok görmedim forumda

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,438
63,463
113
Güllü hazretleri beni babamdan iyi tanıyorda 6-7 yıllık tanıdığım sevdiğim adam şu sıralar yorumlarına çok tutuluyorum yoksa kerata her zaman kalbimde dayı 😂 Bu forumda ne yıllarımız geçti eskileri hep çok seviyorum hala.Sürgün nickini herkes bilmez 😂 Senin bilader vardı dayı forumda o ne yaptı oda eskilerin adamıydı abili kardeşli yargı modunu açıyordunuz arada sonra Ünal’ı çok görmedim forumda
La dedim ya yanlış anlaşılma vardır.o biraz değişik benimde bazi msjlarima dalga geçer gibi gülücük atıyor ama art niyetli değildir emin ol sen dediğin gibi burda sıkıntı yasa şuan kimse el atayım demez ama Erhan 4 el atar bilmem anlatabildim mi.

cgslmali1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,011
301
83
Holiganın sabah açtığı özel oran çok mantıklı geldi 4 oranı 10 yapmışlardı 5K maks bastırıyorlardı maksladık.Hollanda var ve Alman dostlarımız sağolsun 90+larda üst yaptı wonladı.Sabahki Japonya yenerine kaldık.Kalbimiz sizinle Japon kardeşlerim 😂 Herkese bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 988551
Bol şans dost. Çok çok absürt bir durum olmadığı sürece Japonya kişisel egolarından uzak oyun disipliniyle çok rahat kazanacaktır. Şimdiden tebrikler.

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,340
7,779
113
Holiganın sabah açtığı özel oran çok mantıklı geldi 4 oranı 10 yapmışlardı 5K maks bastırıyorlardı maksladık.Hollanda var ve Alman dostlarımız sağolsun 90+larda üst yaptı wonladı.Sabahki Japonya yenerine kaldık.Kalbimiz sizinle Japon kardeşlerim 😂 Herkese bol şanslar
Cok zor mac bi penalti goluyle yarım sıfır japonlar alır diyorum bol sans aga

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,141
8,632
113

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...