- 8,560
- 7,244
- 113
Hay gözüne gözlük......Biz hiç gözüne değmedik demek
Hay gözüne gözlük......Biz hiç gözüne değmedik demek
kazanç senin kral olay sende gönlünden ne geçerseŞimdi nasıl edelim gençler bu kupona borcumuz ne size 😂 benim gözümde olan 2 dost var Hollanda ve deac olan dostlar takipteydi sağolsunlar nasıl edelim nasıl olsun
Ağanin eli tutulmaz. Roll actirirsan Forum canlanır namın yürür dost. Kesene bereket daim olsun.Şimdi nasıl edelim gençler bu kupona borcumuz ne size 😂 benim gözümde olan 2 dost var Hollanda ve deac olan dostlar takipteydi sağolsunlar nasıl edelim nasıl olsun
Iyi roll yapsinlarŞimdi nasıl edelim gençler bu kupona borcumuz ne size 😂 benim gözümde olan 2 dost var Hollanda ve deac olan dostlar takipteydi sağolsunlar nasıl edelim nasıl olsun
Sıkıntı yok dost kafana göre sonuçta başta dağıtım olcak diye bişey söylemedinKanka pardon la sende vardın ara ara vallahi affola
Nasipten ötesi yalan enişte çok yakındır iyi vuracaksın yakındaBi de bu vardı ya bi de 6k veren vardı var var a gitsek 20k üstü gelecekti rüzgar çıkacağı vakit tuttu taçta geçti bütün maçEkli dosyayı görüntüle 948400
Enişte ben bide ben başka kimse yok ahshdhdhbfBu kuponun bedeli olarak 3K size ayırdım beyler.3K dağıtalım bu kupon için Hollanda,deat,Joe bu dostlar kesin payda varlar gerisini siz söyleyin öyle yapalım
Roll açarımBu kuponun bedeli olarak 3K size ayırdım beyler.3K dağıtalım bu kupon için Hollanda,deat,Joe bu dostlar kesin payda varlar gerisini siz söyleyin öyle yapalım
Way aw konuda 333 mesajım var listede yokum kafayı yicemBu kuponun bedeli olarak 3K size ayırdım beyler.3K dağıtalım bu kupon için Hollanda,deat,Joe bu dostlar kesin payda varlar gerisini siz söyleyin öyle yapalım
/banRoll açarım
Maçın başından beri benimle sohbete katıldı @LordVoldemort bana vermesen bile bu güzel kardeşimi boş geçmekazanç senin kral olay sende gönlünden ne geçerse
Helal dost. Roll açacak biri lazımdıRoll açarım
Yönetime bildirin parlak umudumu 😂Way aw konuda 333 mesajım var listede yokum kafayı yicem
Sanada kemalKazancın daim olsun aga eyvallah hayırlı akşamlar herkese.