- 6,308
- 10,486
- 113
Parlak kendine güveniyor musun la bu 3 dostta 750 şer atayım emek verdiler sanada 1K roll açtırayım ama kazanda dağıtım yap diyeWay aw konuda 333 mesajım var listede yokum kafayı yicem
Parlak kendine güveniyor musun la bu 3 dostta 750 şer atayım emek verdiler sanada 1K roll açtırayım ama kazanda dağıtım yap diyeWay aw konuda 333 mesajım var listede yokum kafayı yicem
Bak keyfine herkes ben ben der kimse ben değilim demezBu kuponun bedeli olarak 3K size ayırdım beyler.3K dağıtalım bu kupon için Hollanda,deat,Joe bu dostlar kesin payda varlar gerisini siz söyleyin öyle yapalım
Ben değilim hiç bir şeyden haberim bile yok🤣Bak keyfine herkes ben ben der kimse ben değilim demez
İt's me bro. Gel sarilalimMaşallah yazdığımız hiçbir şeye tek tepki bile gelmedi kupon kazanç olduktan sonra. Bu günde sinyal yapmayı beceremediğime şükür ettim
Sen rahat ol o işler bizim işimiz sorman hata hala hesaba gelmedi paraParlak kendine güveniyor musun la bu 3 dostta 750 şer atayım emek verdiler sanada 1K roll açtırayım ama kazanda dağıtım yap diye
Tebrik edip, kenara cekilelim kardeşim en güzeli herkese bol şans diliyorum iyi akşamlarMaşallah yazdığımız hiçbir şeye tek tepki bile gelmedi kupon kazanç olduktan sonra. Bu günde sinyal yapmayı beceremediğime şükür ettim
@LordVoldemort gaddar Kerim boş geçilir mi gör bu adamı çok şerefli bir katildir kendisi🧐Maşallah yazdığımız hiçbir şeye tek tepki bile gelmedi kupon kazanç olduktan sonra. Bu günde sinyal yapmayı beceremediğime şükür ettim
Banada atsın kardeşim Dm soylermisin@LordVoldemort kral dm atamıyorum dm atabilir misin bir
BEN DEĞİLİMBak keyfine herkes ben ben der kimse ben değilim demez
En son bunu dediğin günü hatırlıyorum aklıma geldi şimdiSen rahat ol o işler bizim işimiz sorman hata hala hesaba gelmedi para
Gaddar Kerim dostumada 1K açtıralım Mülayim umutla ikisi rollesin diğer arkadaşlarada 750 şer atalım@LordVoldemort gaddar Kerim boş geçilir mi gör bu adamı çok şerefli bir katildir kendisi🧐
Güzel dağıtım yapmıştık o gün evet benimde aklıma geldiEn son bunu dediğin günü hatırlıyorum aklıma geldi şimdi
ben zımba gibiyim sabahtan beri bu fener eurolug gelsinde acalım diyoruz jsjsjs foruma full dagıtım söz jsjsjsParlak kendine güveniyor musun la bu 3 dostta 750 şer atayım emek verdiler sanada 1K roll açtırayım ama kazanda dağıtım yap diye
Atıcak birazdan sabır az dost@LordVoldemort kral dm atamıyorum dm atabilir misin bir
Görünüşe göre bende değilim sorun değil kankamBEN DEĞİLİM
Ben rol açtim benim hakkımı başkasına devredebilirim eyvallah 😀Gaddar Kerim dostumada 1K açtıralım Mülayim umutla ikisi rollesin diğer arkadaşlarada 750 şer atalım
Ya bu adamın hafızasına bayılıyorum herşeyi hatırlıyorGüzel dağıtım yapmıştık o gün evet benimde aklıma geldi
bizi görmüyor abi jsjsjs zıplasak mı belki görür 1.5 boyumuz varGaddar Kerim dostumada 1K açtıralım Mülayim umutla ikisi rollesin diğer arkadaşlarada 750 şer atalım